Η… αποθέωση της υποτέλειας!

 Απίστευτο! Δεκάδες Ελληνες έσπευσαν να συγχαρούν στο facebook τον Φέρχοφστατ, που επιτέθηκε με σφοδρότητα στην πατρίδα μας

Τη δική του «πέμπτη φάλαγγα» έχει στην Ελλάδα ο γνωστός μας Γκι Φέρχοφστατ, ηγέτης των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου. Μετά την προχθεσινή προκλητική ομιλία του στο Στρασβούργο, στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, όπου επιτέθηκε στην Ελλάδα και στον Αλέξη Τσίπρα, η προσωπική σελίδα του στο facebook κατακλύστηκε από σχόλια των Ελλήνων (!) «φίλων» του που τον αποθεώνουν.

Είναι συμπατριώτες μας, που όχι μόνο επικροτούν και επαυξάνουν τις απόψεις του, αλλά επιρρίπτουν τις ευθύνες της πενταετούς στυγνής λιτότητας που επιβλήθηκε από του δανειστές στην Ελλάδα! Τα «likes» είναι εκατοντάδες, ενώ δεν είναι λίγοι που τον προτρέπουν να γίνει ακόμη πιο σκληρός με την Ελλάδα: «Poush him hard, we don’t trust him («Πίεσέ τον σκληρά (τον Τσίπρα), δεν τον εμπιστευόμαστε» γράφει στα αγγλικά η Ελληνίδα Ε. Χ. Ο Ε. Τ. σημειώνει: «Θα ευχόμουν οι Ελληνες πολιτικοί να είναι σαν και εσένα» και «μακάρι οι Ελληνες πολιτικοί να είχαν το πάθος σας»…

Τα σχόλια

Κάποιοι άλλοι γράφουν «Αγαπητέ Guy, αν η Ελλάδα είχε ΕΝΑΝ πολιτικό σαν και εσένα θα ήμασταν βασιλιάδες» και ομολογούν: «Ηδη έχετε δημιουργήσει πολλούς φίλους στην Ελλάδα, κύριε Φέρχοφστατ, ελάτε να κάνετε κόμμα εδώ!».
Αλλοι «χειροκροτούν» την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο γράφοντας: «Για το καλό της πατρίδας μου και του 7χρονου γιου μου, όλα αυτά που είπατε στον Αλ. Τσίπρα είναι αλήθειες. Σας ευχαριστούμε».
Οι υποστηρικτές του Γκι Φέρχοφστατ στη σελίδα του στο facebook φθάνουν στο σημείο να του ζητήσουν να μη σταματήσει να παρεμβαίνει στη χώρα μας σημειώνοντας: «Κάνατε περισσότερο καλό από όσο νομίζετε…»!!! Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω σχολιαστές γράφουν με το όνομά τους και τη φωτογραφία τους (χωρίς δηλαδή να φορούν… κουκούλες).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα