Πανηγυρικός Εσπερινός στον Προφήτη Ηλία Παγκρατίου

Λαμπρός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε σήμερα, Κυριακή στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στο Παγκράτι.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αβύδου κ. Κύριλλος, πλαισιούμενος από πλειάδα ιερέων και τους εφημερίους το Ναού.

Πλήθος πιστών κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία για να τιμήσουν τον Προστάτη τους, όπου πάντα στις δύσκολες αλλά και στις εύκολες στιγμές εκεί προσφεύγουν.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου, Επίσκοπος Αβύδου κ. Κύριλλος ο οποίος με θεολογικό λόγο αναφέρθηκε στον μέγιστο των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης Προφήτη Ηλία.

“Σήμερα υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας δείξει έναν δρόμο, και αυτός είναι ο Προφήτης Ηλίας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Επίσκοπος Κύριλλος.
πηγή: romfea.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα