Οργή κατά Κατσέλη με αφορμή τη «δημοκρατία»

Τα ρουσφέτια σε μιντιάρχες από την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, που ανέδειξε η «δημοκρατία» στο φύλλο της Τρίτης, έφερε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, εγκαλώντας την κυβέρνηση που την επέλεξε για τη θέση αυτήν, καθώς, όπως είπε, η τακτική αυτή ανοίγει την όρεξη και άλλων μιντιαρχών και επιχειρηματιών για διευκολύνσεις, όταν ο ελληνικός λαός πληρώνει πολύ ακριβά το «μάρμαρο» των Μνημονίων.

Μιλώντας χθες στη Βουλή και ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις διώξεις που υποσχέθηκε ο αρμόδιος υπουργός, αλλά «ποτέ δεν είδαμε». «Ευχόμαστε να δούμε διώξεις όσων έδωσαν θαλασσοδάνεια τα οποία πληρώνει ο Ελληνας πολίτης, τα εκατοντάδες εκατομμύρια που άρπαξαν οι μεγαλοκαρχαρίες, αλλά δεν είδαμε τίποτα. Είναι ελεύθεροι, και μάλιστα διαβάζω στην εφημερίδα “δημοκρατία” ότι η κυρία Κατσέλη, που ήταν σήμερα στο Μαξίμου με τον κ. Τσίπρα, έκανε ρυθμίσεις δανείων σε εκδότες και άλλους παράγοντες του μιντιακού κατεστημένου» ανέφερε ο βουλευτής.

Πρόσθεσε ότι «η τακτική της κυρίας Κατσέλη, που είναι διορισμένη από την κυβέρνηση, ήταν τόσο πετυχημένη ώστε η εξυπηρέτηση ζητείται και από άλλους μιντιάρχες, που χτυπούν την πόρτα της» και κατέληξε χαρακτηρίζοντας «μαϊμού» την κάθαρση που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, κι αυτό γιατί «δεν μπορείτε να προσφέρετε άρτο στους Ελληνες πολίτες, παρά μόνο θέαμα. Οι μόνοι που πάνε στη φυλακή παράνομα και αντισυνταγματικά είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής». Σημειώνεται πως η «δημοκρατία», αναδεικνύοντας την τακτική της κυρίας Κατσέλη, σημείωσε ότι αυτή έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο», εκνευρισμό, αλλά και… δεύτερες σκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου για την επιλογή της ως προέδρου της Εθνικής Τράπεζας και επικεφαλής της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα