Οργή Καμμένου που «απασφάλισε»

Σκληρή επίθεση με βαριές εκφράσεις εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος κατά του εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που τον στοχοποίησε εμπλέκοντας ακόμα και τα ανήλικα παιδιά του, ενώ δημοσίευσε ταυτόχρονα (όλως τυχαίως…) αμφίβολης εγκυρότητας δημοσκόπηση, που φέρει τους ΑΝ.ΕΛ. να αποδυναμώνονται. Των εν λόγω δημοσιευμάτων είχε προηγηθεί η κατάθεση της λίστας με τις δαπάνες του ΚΕΛΠΝΟ σε ΜΜΕ, στην οποία ξεχώριζε ο εκδότης της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Καμμένος (με αφορμή ρεπορτάζ για την παραμονή του στην Ικαρία) αναφέρει: «Για μια ακόμα φορά ο πρωταθλητής των ταμείων του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Κουρτάκης βάζει μπροστά τα ανήλικα παιδιά μου, συνεχίζει τα ψέματα, με τα οποία προσπαθεί να πείσει τους χρηματοδότες του. Τα δύο παιδιά μου βρίσκονταν στην Ικαρία, όταν εισέβαλαν οι άνθρωποί του στο σπίτι. Κανένα παιδί μου δεν βρισκόταν σε camp της Αγγλίας την ημέρα εκείνη. Δεν τα στέλνω σε camp της Αγγλίας, όπως πιθανόν κάνει εκείνος, αλλά παραθερίζουν με τη γιαγιά τους στο νησί τους. Τα άλλα τρία παιδιά μου, την ημέρα της επίθεσης των ανθρώπων του στο σπίτι μου, ήταν μαζί μου στην Αθήνα».

Απάντηση δίνει ο κ. Καμμένος και στην επίθεση που εξαπέλυσε η εφημερίδα για την περιουσία του πατέρα του. «Δεν αγόρασε ακίνητο από την Εθνική Τράπεζα, το οποίο πούλησε σε πολλαπλάσια τιμή μέσα σε λίγες μέρες. Από την Τράπεζα Πειραιώς είχε πάρει δάνειο για parking, το οποίο, μη δυνάμενος να αποπληρώσει, του το κατέσχεσαν μαζί με άλλα δύο οικόπεδα στο Γαλαξίδι, πληρώνοντας και αυτός την κρίση, όπως όλοι οι Ελληνες και όχι όπως ο κ. Κουρτάκης, που τα “άρπαζε”, μέσω των μέσων ενημέρωσής του από τα ταμεία του κράτους, “φιλώντας κατουρημένες ποδιές” υπουργών, πτωχευμένων τραπεζών και επιτιθέμενος σε πολιτικούς αντιπάλους» αναφέρει.

Τη σκυτάλη πήρε η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία αμφισβήτησε ευθέως τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύτηκε στα «Παραπολιτικά» και εμφανίζει τους ΑΝ.ΕΛ. «δήθεν σε καθίζηση», κάνοντας λόγω για «σπίλωση». «Οι ΑΝ.ΕΛ. θα τους διαψεύσουμε και πάλι, αν και όποτε…» κατέληξε η κυρία Χρυσοβελώνη.

Το στάρι και η… ήρα των μέσων ενημέρωσης!

Η αλήθεια στις καταγγελίες του (υπουργού Αμυνας) Πάνου Καμμένου για την περίφημη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ότι πράγματι δόθηκαν ποσά για καμπάνιες του ΚΕΕΛΠΝΟ σε ΜΜΕ. Τα ποσά όμως δόθηκαν, ως επί το πλείστον, στις εκδότριες εταιρίες και όχι σε φυσικά πρόσωπα όπως, κακώς, αναφέρεται στη λίστα. Ισως να υπάρχει και άλλη συμπληρωματική λίστα όπου φαίνεται ότι «αξιοποιήθηκαν» δημοσιογράφοι ως μεταφορείς-διαφημιστικά οχήματα (!) για αυτές τις καμπάνιες. Το περίεργο όμως είναι ότι εμφανίζεται το όνομα του μεγαλοεπιχειρηματία κ. Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτήν τη λίστα, αν και, όπως ο ίδιος δηλώνει, δεν έχει σχέση με ΜΜΕ.

Αλλά και ο έτερος εμφανιζόμενος στην ίδια λίστα, νεόκοπος και εντυπωσιακά δραστήριος εκδότης, συνήθως απομιμήσεων υπαρχουσών εκδόσεων, Γιάννης Κουρτάκης διαψεύδει την οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με τον γνωστό εφοπλιστή. Αρα είναι απορίας άξιον σε ποια δραστηριότητα αναφέρεται στη λίστα ο κ. Μαρινάκης. Επίσης είναι άξιο διερεύνησης με ποια κριτήρια επελέγη η τότε μοναδική εφημερίδα του κ. Κουρτάκη (στην οποία εμφανίζεται και ο τρίτος της παρέας κ. Παναγιώτης Τζένος ως γεν. διευθυντής) ως όχημα προώθησης των μηνυμάτων του ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα αμειβόμενη με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ας ελπίσουμε ότι τις καταγγελίες του κ. Καμμένου περί «πληρωμένης δημοσιογραφίας» θα τις ερευνήσει η Δικαιοσύνη και (επιτέλους!) θα υπάρξει ένα πόρισμα που θα ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι…
Γιατί κάποτε σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει οι καταγγελίες να οδηγούν και σε σωστά και ασφαλή συμπεράσματα. Και καλό θα είναι ο χώρος του Τύπου να απαλλαγεί από μαϊμούδες-εκδότες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα