Σεξ, ψέματα και θανάσιμα μυστικά!

Η σατανική συζυγοκτόνος Δημ. Βούλγαρη φέρεται ότι συμμετείχε σε «περίεργες» ερωτικές συνευρέσεις. Αύριο θα απολογηθεί

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που διέπραξε η 37χρονη συζυγοκτόνος Δήμητρα Βούλγαρη. Οπως φαίνεται, η σατανική γυναίκα, που έπαιζε τόσους μήνες θέατρο, είχε τουλάχιστον έναν συνεργό στη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου, ενώ προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη που θα πρόδιδαν την πράξη της.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., έγινε προσπάθεια να παραπλανηθούν οι έρευνες των Αρχών και να στραφούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του άτυχου 42χρονου, καθώς το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες στο στήθος και το κεφάλι καθαρίστηκε και σφουγγαρίστηκε, ενώ, όπως αποδεικνύεται, έκρυβε και… ροζ μυστικά. Στην τοπική κοινωνία πολλοί γνώριζαν ότι στη μονοκατοικία της Κοιλάδας, στην Ερμιόνη Αργολίδας, μπαινόβγαιναν καθημερινά άνδρες και γυναίκες σε ακατάλληλες ώρες και έφευγαν ξημερώματα. Οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν κληθεί να καταθέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνουν λόγο για ερωτικές συνευρέσεις, ακόμα και για περιστατικά ανταλλαγής συντρόφων. «Σε μία κλειστή κοινωνία αυτά μαθαίνονται. Τίποτα δεν μένει κρυφό» ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας.

Η Δήμητρα Βούλγαρη, που έχει αποκτήσει μια δεκάχρονη κόρη με το θύμα και όλον αυτόν τον καιρό παρίστανε την τεθλιμμένη χήρα, αναζητώντας τους δολοφόνους του άντρα της στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο τούνελ», ομολόγησε τα ξημερώματα της Παρασκευής την ενοχή της. Η 37χρονη κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου και αύριο Τρίτη θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ρίχνοντας την αυλαία στο θέατρο που έπαιζε επί μήνες, η συζυγοκτόνος ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του Θανάση Λάμπρου ήταν ατύχημα που έγινε πάνω στον καβγά, μετά την επιθετική συμπεριφορά του απέναντί της.

«Αδύνατον να μην είχε συνεργό»

«Το βασικό στοιχείο της δικογραφίας που μας ενδιαφέρει είναι η ομολογία που φέρεται ότι υπάρχει από τη φερόμενη ως δολοφόνο. Επομένως, αναμένουμε θεωρώ και για το τυπικό της υπόθεσης την προφυλάκισή της, την Τρίτη, εφόσον συμφωνήσουν ανακριτής και εισαγγελέας» ανέφερε ο δικηγόρος Γιώργος Γεωργόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Λάμπρου.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η οικογένεια θεωρεί ότι υπήρχε εμπλοκή τρίτων προσώπων (χωρίς να γνωρίζουν κάποιο συγκεκριμένο, ώστε να το κατονομάσουν): «Η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία μέρα ήταν μόνη της. Ομως θεωρούμε ότι είναι αδύνατον μία γυναίκα που πυροβολεί τον σύζυγό της, κάνει όλες αυτές τις ενέργειες για τη συγκάλυψη του εγκλήματος και στη συνέχεια φεύγει για να κατασκευάσει το άλλοθί της, να μην είχε συνεργό». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, μάλιστα, ότι όλοι όσοι πηγαινοέρχονταν στο σπίτι της Κοιλάδας γνώριζαν ότι μέσα στο συρτάρι ενός κομοδίνου υπήρχε ένα περίστροφο, που είχε γίνει πλέον… «κοινής χρήσης».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα