Βουτιές μετά τα προαπαιτούμενα

Βούλιαξε η Χαλκιδική από πολιτικούς: Στην Ελιά ο Τζιτζικώστας, στο Ποσείδι ο Καράογλου, στο Διάπορο ο Μπουτάρης

«Βούλιαξε» η Χαλκιδική το Σαββατοκύριακο, το πρώτο μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων, και οι βουλευτές άρχισαν τις βουτιές. Στην Σιθωνία, αλλά κυρίως στην Κασσάνδρεια, οι «παρά θιν’ αλός» πολιτικές συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν, με τους πολιτικούς να βρίσκονται συχνά μπροστά στους προβληματισμούς και στις ανησυχίες των πολιτών για τα νέα μέτρα.

Στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής βρέθηκαν οι «γαλάζιοι» Σταύρος Καλαφάτης και Θόδωρος Καράογλου. Ο πρώτος έχει σπίτι στην Ελάνη, όπου και μελέτησε φακέλους κοινοβουλευτικού ελέγχου. Λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα έκανε βουτιές ο Θόδωρος Καράογλου, που έχει σπίτι στο Ποσείδι. Και οι δύο δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για το μέλλον της χώρας, ενώ έγιναν δέκτες θετικών σχολίων για την αναβάθμιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία του κόμματος. «Ο Mεϊμαράκης θα ”μπετονάρει” ένα σημαντικό ποσοστό της Ν.Δ. Μετά βλέπουμε» έλεγε χθες ο κ. Kαλαφάτης.

Στη Φούρκα πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Κιλτίδης. Μάλιστα, στην παρέα του ήταν και ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος, ενώ ο πρώην υφυπουργός εντυπωσίασε και με το καταπράσινο μπλουζάκι που φορούσε.
Στη Χαλκιδική βρέθηκαν ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας βούτηξε στα νερά της Σιθωνίας, στην Ελιά, όπου έχει σπίτι η σύζυγός του Ελεάνα, ενώ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Διάπορο Βουρβουρούς.
Στα ορεινά της Θεσσαλονίκης πέρασε το διήμερο ο Σάββας Αναστασιάδης. Εμεινε στο χωριό του, Αυγή, σε υψόμετρο 750 μέτρων, όπου χθες συναντήθηκε με αγρότες, με τους οποίους συζήτησε το φλέγον θέμα της φορολογίας.
Στη Θεσσαλονίκη πέρασαν το διήμερο οι συριζαίοι. Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου της Αριστερής Πλατφόρμας έμεινε εδώ, γιατί, όπως είπε στη «δημοκρατία», «δεν είμαστε ακόμη σε διαδικασία διακοπών». Οσο για τον υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, το Σάββατο είχε μια άτυπη επαφή σε καφετέρια της Περαίας με αντιπροσωπία φροντιστών Βορείου Ελλάδος για το θέμα της υπαγωγής των φροντιστηρίων στον ΦΠΑ 23%.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα