Αυτοκτόνησε η κόρη του Παπαθεμελή!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Η 48χρονη Ελένη έπεσε από τον έβδομο όροφο του κτηρίου που στεγάζει το γραφείο του πατέρα της

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή της η Λένα Παπαθεμελή, η μεγάλη κόρη του πρώην υπουργού και επί χρόνια βουλευτή Θεσσαλονίκης Στέλιου Παπαθεμελή. Χθες το βράδυ πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του πολιτικού γραφείου του πατέρα της, που βρίσκεται στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ερμού 55, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Φέρεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έπασχε από ανορεξία και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η 47χρονη γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χθες το απόγευμα βρισκόταν μόνη της στο γραφείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, περίπου ένα τέταρτο πριν από τις οκτώ το βράδυ, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό.
Αρχικά έπεσε πάνω σε έναν κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια στο έδαφος. Γύρω από το σώμα της σχηματίστηκε μια μεγάλη λίμνη αίματος. Ο θάνατος της Λένας Παπαθεμελή εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρο και αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο. Κάποιοι από τους καταστηματάρχες αναγνώρισαν στο πρόσωπό της την κόρη του γνωστού πολιτικού. Οι αστυνομικοί ανέλαβαν το δύσκολο έργο: Τηλεφώνησαν στον Στέλιο Παπαθεμελή και του ζήτησαν να μεταβεί στο γραφείο του, για να εξακριβωθεί εάν η γυναίκα που πήδηξε στο κενό από τον έβδομο όροφο ήταν πράγματι η κόρη του, Λένα.

Παγωμένος και με το βλέμμα χαμένο στο κενό, ο πρώην υπουργός πλησίασε στο σημείο όπου κειτόταν το άψυχο σώμα της 47χρονης. Σφίγγοντας τα δόντια και τις γροθιές του, επιβεβαίωσε πως η νεκρή ήταν η κόρη του. Ο πολιτικός λύγισε, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και οι αστυνομικοί τον βοήθησαν για να αποχωρήσει.

Ο Στέλιος Παπαθεμελής απέκτησε δύο κόρες, τη Λένα, που ασχολούνταν με τον χορό και διατηρούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατάστημα με είδη μπαλέτου, και την Αγγελική, που ασχολείται με το θέατρο και τον περισσότερο καιρό ζει στην Αθήνα.
Λέγεται ότι έτρεφε μεγάλη αγάπη προς τη Λένα και το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της. Επασχε από ανορεξία και έφτασε στο σημείο να μετακινείται με δυσκολία. Τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», ζούσαν μαζί στο σπίτι του πολιτικού, στις αρχές της οδού Εγνατίας.

Η Λένα ήταν ήσυχος άνθρωπος, κλειστός χαρακτήρας που αφιέρωνε πολλές ώρες στον χορό. Δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε οικογένεια.
Αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση ανέφεραν στη «δημοκρατία» ότι η γυναίκα δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους οι οποίοι την οδήγησαν στην αυτοκτονία. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα