Με αθλητικά ο Σταύρος στους λαθρομετανάστες

Μετά την εμφάνισή του με σανδάλια… Γερμανού τουρίστα σε ψαροταβέρνα της Νέας Κρήνης στη Θεσσαλονίκη, που έκανε πάταγο, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης «ξαναχτύπησε» χθες στη Μυτιλήνη, επιλέγοντας αυτή τη φορά αθλητικά παπούτσια με πορτοκαλιές ρίγες.

Αφού πρώτα επισκέφθηκε τα σημεία υποδοχής, καταγραφής και κράτησης λαθρομεταναστών σε Μόρια και Καρά Τεπέ και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στα «πολλά Πεδία του Αρεως» που υπάρχουν στα ελληνικά νησιά και εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι τα Κέντρα Καταγραφής έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο τις μισές ημέρες της εβδομάδας.

 «Στρατόπεδα φιλοξενίας» 

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε τη μετατροπή εγκαταλειμμένων στρατοπέδων σε όλη τη χώρα σε ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, με γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς και προσωπικό που θα τους φροντίζει σε καθημερινή βάση, και κάλεσε την κυβέρνηση «να ορίσει έναν επικεφαλής, που θα συντονίζει τις ενέργειες του Λιμενικού, της Αστυνομίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ΜΚΟ».
Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση ακόμη περιμένει μια συγκεκριμένη πρόταση από την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να αποδεσμεύσει 500.000.000 ευρώ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα