Σκαφάτος (και) ο Αλέξης Τσίπρας!

Η απόδραση με ιδιωτικό φουσκωτό στη Μήλο και το τραπέζι με αρνάκι στον φούρνο, ντοματοκεφτέδες, πιταράκια και ντόπιο τυρί

Εζησε την τραυματική 25ωρη αγρύπνια στη Βουλή, έχασε 44 βουλευτές του (τους περισσότερους από ποτέ) στην ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, είδε την κυβέρνησή του να παραπαίει και… αναζήτησε παρηγοριά στο μπλε του Αιγαίου.

Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα, που αμέσως μετά την ψήφιση του Μνημονίου 3 έγινε και… σκαφάτος και μετέβη στα βόρεια της Μήλου για βουτιές στον Μύτακα και γαστρονομικές απολαύσεις στην ταβέρνα Γαλήνη της περιοχής.
Οπως δημοσίευσε το miloslife.gr, ο πρωθυπουργός έφτασε στο νησί ανήμερα της Παναγίας με τον υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παύλο Πολάκη και τις οικογένειές τους, όπου συνάντησε και φίλους που βρίσκονται ήδη εκεί για διακοπές. Ως… «δράστης» της μίνι επίσκεψης εμφανίζεται ο ξάδελφος του κ. Τσίπρα, μεταλλειολόγος Δημήτρης Τσίπρας, ο οποίος εργάζεται στο νησί.

Κατά τους ντόπιους, έφτασαν με ιδιωτικό σκάφος, χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν πρόκειται για αυτό που διατηρεί εδώ και χρόνια ο… θαλασσόλυκος Κρητικός βουλευτής (Χανίων) κ. Πολάκης.
Διαβεβαιώνουν πάντως ότι παρέμειναν λίγες ώρες, τις οποίες αφιέρωσαν στη μεζεδοκατάνυξη: Η παρέα γεύτηκε πιταράκια, ντοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, αρνάκι στον φούρνο και ντόπιο τυρί, αλλά η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου αρνείται να γνωστοποιήσει… τι κέρασε η ίδια και ποιος πλήρωσε τα υπόλοιπα. Φωτογραφία πάντως δεν απέσπασαν ούτε η ίδια ούτε οι υπόλοιποι πελάτες, αφού, όπως ισχυρίζονται οι αυτόπτες μάρτυρες, «ήταν μια ιδιωτική στιγμή του πρωθυπουργού και τη σεβαστήκαμε».

Κάτι οι μεζέδες, κάτι το κρασί, η παρέα ήταν κεφάτη κι έδειχνε να έχει αφήσει πίσω της τις κυβερνητικές φουρτούνες και τις επερχόμενες (;) πρόωρες εκλογές.
Με αυτά θα ασχοληθεί από αύριο ο κ. Τσίπρας, καθώς, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, θα παρατείνει έως απόψε τη δεκαπενταυγουστιάτικη απόδρασή του. Η τριήμερη ανάπαυλα στο Αιγαίο και η πρόσφατη τετραήμερη στην Κέρκυρα ήταν μια μικρή «μπουνάτσα» στα επτάμηνα κυβερνητικά μποφόρ. Τα οποία από αύριο θα επιστρέψουν δριμύτερα..

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα