Παραληρεί προεκλογικά ο Αδωνις

Υπόσχεται μείωση φόρων, κλείσιμο συνόρων και Ειδικό Δικαστήριο για τον Βαρουφάκη! Δεν υπάρχει κάποιος στη ΝΔ να τον μαζέψει;

Ο γνωστός σε όλους Αδωνις Γεωργιάδης δημιουργεί νέα προβλήματα -με προκλητικές δηλώσεις- στη Νέα Δημοκρατία, σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία. Χθες, ευρισκόμενος σε παραλήρημα, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι, για να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές, δεν αποκλείεται, αν χρειαστεί, να κλείσουν ακόμα και τα σύνορα.

Μιλώντας στον Real FM, ανέφερε: «Θα πρέπει να πούμε στον κόσμο, όπως και τα άλλα κόμματα, τι θα κάνουμε αν κερδίσουμε τις εκλογές. Δύο πράγματα η Ν.Δ. βάζει ως στόχους αν βγει πρώτη. Τη μείωση των φόρων, γιατί το Μνημόνιο του Τσίπρα δεν βγαίνει, και να ελέγξουμε τις μεταναστευτικές ροές, να κλείσουμε τα σύνορα αν χρειαστεί».

Δεν δίστασε, δηλαδή, ενώ προ ημερών ψήφισε την αύξηση των φόρων, να δηλώσει χθες προκλητικά ότι η Ν.Δ. θα τους μειώσει άμεσα αν κερδίσει. Κι όλα αυτά ενώ μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν και ο ίδιος μέλος της κυβέρνησης που έκανε ακριβώς τα αντίθετα.
Αργότερα, πάντως, και προφανώς έπειτα από… τράβηγμα του αυτιού από τη Συγγρού, ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε να ανασκευάσει τα περί κλεισίματος των συνόρων. Ακόμη, ο ίδιος απείλησε με παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο τον Γιάνη Βαρουφάκη, δημιουργώντας πρόβλημα στην ήπια προεκλογική στρατηγική που έχει χαράξει ο κ. Μεϊμαράκης.

Αν βγούμε…
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι, αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές, θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος με συνέντευξή του χθες στον «Guardian» είχε προειδοποιήσει με αποκαλύψεις αν του ασκηθεί δίωξη για προδοσία. «Δεσμεύομαι εγώ, λοιπόν, εκ μέρους της Ν.Δ. ότι, αν είμαστε πρώτοι, θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη. Για να λύσουμε τη γλώσσα του και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνει αυτά που έκανε» δήλωσε. Αλήθεια, δεν υπάρχει κανείς στη Συγγρού να τον μαζέψει;

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα