Τα βαριά χαρτιά της Κάντζας ρίχνει τώρα ο Κοντομηνάς!

Ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς ρίχνει στην τηλεοπτική μάχη το βαρύ πυροβολικό του καναλιού του, εν όψει εκλογών. Εχοντας τη... φόρα από την πρωτιά του δελτίου ειδήσεων για τον μήνα Ιούλιο, ο σταθμός της Κάντζας ετοιμάζεται για ακόμη μία διάκριση. Εως την ημέρα των εκλογών, το κανάλι θα αφήσει στην άκρη τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του και θα επικεντρωθεί στο ενημερωτικό προφίλ του με 35 έκτακτες πολιτικές εκπομπές και εκατοντάδες καλεσμένους που θα παρελάσουν από τα στούντιο του καναλιού.

Στις επάλξεις θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Μάνεσης και Σοφία Παπαϊωάννου. Επίσης, ο Σπύρος Χαριτάτος (καθημερινά από τις 11.00 έως τις 13.00) και η Λώρα Ιωάννου (κάθε Σαββατοκύριακο από τις 12.00 έως τις 14.00) θα καταγράφουν τον παλμό της προεκλογικής περιόδου. Εντολή του Δημήτρη Κοντομηνά είναι να καλυφθούν όλες οι πτυχές της προεκλογικής περιόδου και να δοθεί ο χρόνος που αναλογεί σε κάθε πολιτική δύναμη.

Ο Alpha φιλοξένησε μάλιστα την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Σοφία Παπαϊωάννου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα μετέδωσε συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Το επιτελείο ήδη εργάζεται πυρετωδώς για την κάλυψη της βραδιάς των εκλογών, στην οποία όμως δεν θα είναι η Ελλη Στάη. Λόγω έκτακτης επικαιρότητας επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Τσαντίρι» του στις 15 Σεπτεμβρίου από το Θέατρο Βέμπο.

Ετικέτες: