«Μνημόνιο εξπρές» για τους πρόσφυγες

Η κατάσταση έχει προ πολλού ξεπεράσει το όριο του έσχατου κινδύνου. Η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα από απώλεια κυριαρχίας και ραγδαία αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού. Ο βίαιος εποικισμός της χώρας από τους λαθρομετανάστες, αλλά ταυτόχρονα και η διαχείριση της τύχης των προσφύγων από τον πόλεμο στη Συρία, είναι το σημαντικότερο ζήτημα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ολα τα υπόλοιπα έπονται. Ακόμα και το οικονομικό είναι ήσσονος σημασίας, αν συγκριθεί με τον κίνδυνο κατάρρευσης του κράτους και της άμεσης απώλειας του εθνικού χαρακτήρα του συλλογικού βίου. Η «δημοκρατία» στο χθεσινό φύλλο της αναφέρθηκε διεξοδικά στους αριθμούς των προσφύγων από τη Συρία που σκοπεύουν να «απορροφήσουν» οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Οι αριθμοί είναι αποκαρδιωτικοί για την πατρίδα μας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Ευρωπαίοι προτίθενται να επιτρέψουν μέσα σε μία διετία την είσοδο όσων προσφύγων και λαθρομεταναστών μπαίνουν στην Ελλάδα μέσα σε έναν μήνα!

Κοντολογίς είναι ξεκάθαρο ότι, αν η ελληνική πλευρά επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η παράνοια, η χώρα μας θα γίνει μια αποθήκη ανθρώπων όπου θα βασιλεύει η αναρχία, οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και καθημερινές και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα μετατραπεί σε χαλιφάτο.

Την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι διαρκώς μας κουνούν το δάχτυλο και μας… νουθετούν να πράττουμε το σωστό (δηλαδή ό,τι τους συμφέρει) συζητούν για μερικά ψίχουλα που θα μας δώσουν σαν χαρτζιλίκι, με αντάλλαγμα να δεχτούμε την οριστική και αμετάκλητη αλλαγή του τρόπου ζωής μας και τη διάλυση της Ελλάδας.

Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η Ευρώπη θα υποχρεωθεί να βρει μια γρήγορη, έντιμη και λειτουργική λύση για το πρόβλημα – με τη σύμφωνη γνώμη της χώρας μας.

Καμία χώρα της Ευρώπης ούτε του κόσμου ολόκληρου μπορεί να θεωρείται και να αντιμετωπίζεται σαν αποθηκευτικός χώρος των άλλων.

Ας πάψουν λοιπόν να ασχολούνται τόσο πολύ με τα χρήματα και ας συντάξουν ένα μνημόνιο για το προσφυγικό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα