Τρία πουλάκια κάθονταν

Τούτες τις μέρες ελέχθη ένα φουντούκι, από τον κ. Τσίπρα, το οποίο πέρασε ντούκου ακόμη και από τα σοβαρά ΜΜΕ. Και ευλόγως προκύπτει το ερώτημα: Είναι δυνατόν ο μέχρι χθες πρωθυπουργός της Χώρας να διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα;

Έχουν γραφεί χιλιάδες σελίδες και λεχθεί εκατομμύρια φράσεις για την ανικανότητα των πολιτικών μας. Ό ένα δεν διαβάζει τι υπογράφει (φαντάζομαι για το …άλλο να προσέχει) διότι έχει άλλες δουλειές, ο άλλος κοιμάται στις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου, ο τρίτος δεν προβάλει για το κοινοβουλευτικό του έργο, αλλά την σεξουαλική του δραστηριότητα, η άλλη διαπρύσιος κήρυκας του «Δεν πληρώνω», φροντίζει, υπουργός ούσα, να ενημερώσει εγκαίρως την μητέρα της, με την οποία δεν τάχαν και καλά (!!!), να αποσύρει, προ των capital controls, τις εκ 200.000 καταθέσεις της (πόσοι Έλληνες αλήθεια έχουν καταθέσεις 200.000 ευρώ;).

Όλα αυτά, για το πλήρως απαξιωμένο Ελληνικό κοινοβούλιο, ας πούμε ότι είναι αποδεκτά, αφού και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, εμείς οι κοινοί θνητοί, αφού άλλωστε αυτά είναι καθιερωμένη πρακτική και δυστυχώς θα βρεθούν Έλληνες που θα ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές αυτού τους επιόρκους. Αλλά αυτό που εκστόμισε ο κ. Τσίπρας, ούτε να πάει ούτε νάρθει.

Δηλαδή κ. Τσίπρα μας, τόσα πλοία και υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού μας που περιπολούν καθημερινώς και επί 24ώρου βάσεως στο Αιγαίο, το κάνουν για να προασπίσουν τα συμφέροντα των απανταχού τσιπούρων (τσιπούρες όχι τσίπουρα…) και σαρδελών; Δεν το γνωρίζεις αυτό εσύ που είχες υπηρετήσει (λέμε τώρα) στο Ναυτικό με το πασοκικό βύσμα;
Τόσα παρατηρητήρια στα κορφοβούνια μας και τόσα ραντάρ, πάνω σε ψηλές ραχούλες που κάθονται δυό βοσκοπούλες, δουλεύουν για να κάνουν ξένοιαστα το μπάνιο τους τα χασισόπαιδα της Μυκόνου; (αλήθεια τα ονοματάκια τους, θα τα μάθουμε κάποτε;).

Και στο τέλος τέλος ρε καλόπαιδο Αλέξη, αν δεν τα ξέρεις όλα αυτά (εσύ που υπηρέτησες και στο Ναυτικό με το πασοκικό βύσμα), τα 3 παλικάρια στα Ίμια για ποιο πράγμα σκοτώθηκαν; Είναι δυστυχία, τραγωδία, θλιβερό και απαράδεκτο ο πρωθυπουργός της Χώρας να μη γνωρίζει τι του έχει ανατεθεί από τον Ελληνικό λαό να προασπίζει.
Ντροπή σου κ. Τσίπρα και ντροπή και σε όσους έθαψαν το θέμα. Κάποτε πρέπει να απογαλακτισθείς από το 15μελές…

O Χρήστος Μπολώσης, είναι Υποστράτηγος ε.α.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα