Επανεκλογή Νταβούτογλου στην ηγεσία του ΑΚΡ

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου επανεξελέγη θριαμβευτικά στην ηγεσία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και υποσχέθηκε στους υποστηρικτές του ότι θα κερδίσει και πάλι την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη χώρα την 1η Νοεμβρίου.

“Το μέλλον της Τουρκίας για τα επόμενα 10-20 χρόνια θα είναι διασφαλισμένο αν, Θεού θέλοντος, συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση την 1η Νοεμβρίου, βασισμένη στις αντιλήψεις του AKP” είπε ο Νταβούτογλου απευθυνόμενος στα εκατοντάδες στελέχη του κόμματος που συμμετείχαν στο συνέδριο στην Άγκυρα.

Νωρίτερα, ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε προειδοποιήσει ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει μονοκομματική κυβέρνηση για να καταπολεμήσει την τρομοκρατία και να αντιμετωπίσει τις οικονομικές προκλήσεις.

Ο Νταβούτογλου ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του ηγέτη του ΑΚΡ και επανεξελέγη ομόφωνα, με 1.353 ψήφους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα