Ξέφυγε πάλι ο… μετριόφρων Λεβέντης

Δήλωσε πως δεν πρόκειται να σχηματιστεί κυβέρνηση χωρίς να μετέχει το κόμμα του

Εχει… ξεφύγει ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων εμφανίζεται γεμάτος αλαζονεία να μιλά για το κόμμα του και τον ίδιο με εκφράσεις που δημιουργούν μεγάλες απορίες, ενώ δηλώνει βέβαιος τόσο για την εκλογική επιτυχία του όσο και για το «ναι» που θα πει στην επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή.

Χρησιμοποιεί, μάλιστα, ακραίες εκφράσεις και εκφέρει απίστευτες προτάσεις: Χαρακτηρίζει δογματικό το ΚΚΕ, τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ κόμματα που λένε σε όλα «όχι», ενώ στη συνέντευξη που έδωσε σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης δήλωσε υπερφίαλα ότι θα μετονομάσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε «Δήμο της ιερής πόλης της Θεσσαλονίκης», επειδή εκεί τα ποσοστά του είναι τόσο υψηλά!

Η ονομασία

«Θα αλλάξουμε την ονομασία του δήμου, επειδή η Θεσσαλονίκη σήκωσε ψηλά τον Βασίλη Λεβέντη, τον πήρε από τα αζήτητα και το περιθώριο και, ύστερα από 27 χρόνια, τον έφερε στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπου θα βρίσκεται από την ερχόμενη Δευτέρα» τονίζει προκλητικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι μετά τις εκλογές χωρίς το κόμμα του δεν θα μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση, γιατί θα είναι η τρίτη δύναμη! Προσέξτε φρασεολογία, όμως: «Θέλω διψήφιο νούμερο, για να επιβάλω αυτά που είπα»! Προανήγγειλε δε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης «χωρίς να διεκδικήσω λάφυρα, αρκεί το πρώτο κόμμα να αποδεχθεί εννέα προτάσεις της Ενωσης».
Κατά τα λοιπά, ζήτησε συγγνώμη για αυτά που είπε για τον κ. Μητσοτάκη το 1993, σημειώνοντας ότι μια διαδρομή 30 χρόνων δεν μπορεί να ακυρώνεται από δύο φράσεις και προσθέτοντας το εξής: «Ας βρουν κάτι άλλο στραβό για να μου πουν».

Πέρασε μια βόλτα και από τον Ιερώνυμο!

Πανευτυχής και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ήταν ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατά την επίσκεψη που έκανε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. «Εξαργυρώνοντας» την απροκάλυπτη προβολή του από διάφορα «θεσμικά» ΜΜΕ, έκλεισε το ραντεβού και έγινε επίσημος συνομιλητής του προκαθημένου της ελλαδικής Εκκλησίας! Τι κι αν αποκαλεί τους Ελληνες πολίτες «ζώα» και στο παρελθόν ευχόταν να πάθουν καρκίνο οι αντίπαλοί του. Ομως και ο Αρχιεπίσκοπος θα έπρεπε να είναι πιο επιλεκτικός και να μη δέχεται… τον κάθε πικραμένο. Ειδικά στα της πολιτικής δεν μπορεί να ισχύει η λαϊκή ρήση «κουτσοί, στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα