Καμίνη μαζί με μουεζίνη

Σιγά σιγά αχνοφαίνεται στον ορίζοντα του Ισλάμ το φέσι. Και ο δήμαρχος των Αθηναίων θα μας το φορέσει. Καλοφόρετο!

Κάτι έλειπε από το τοπίο, για να είναι όπως του αρμόζει. Τζαμί θα αποκτήσουμε. Τους πιστούς τους εισάγουμε καθημερινά παρά τα κάπιταλ κοντρόλ. Οι οσμές της προόδου (άζωτο, αμμωνία, μεθάνιο) κυβερνούν τις πλατείες. Αυτό που μας στερούσε ο δυτικός πολιτισμός μας θα μας το προσφέρει ο Καμίνης.

Διαβάζουμε στην είδηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του δημοτικού ραδιοσταθμού των απανταχού της Αραβίας Αθηναίων: «Ο Αθήνα 9.84 (στους 98.3), σταθερά προσηλωμένος στον “αέρα” των ανοικτών συνόρων και θέλοντας να συμβάλει στην υποστήριξη και την υπεύθυνη ενημέρωση των προσφύγων που φτάνουν στη χώρα μας, μεταδίδει καθημερινά, στις 9 το βράδυ, δεκαπεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων στα αραβικά, το οποίο θα αναμεταδίδεται από τη συχνότητα του σταθμού μας κάθε πρωί, στις 6. Το δελτίο περιλαμβάνει όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τα κέντρα φιλοξενίας, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, τις ανακοινώσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται από τις ελληνικές αρχές, ειδήσεις και πληροφορίες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και ειδήσεις από τις χώρες υποδοχής σε όλη την Ευρώπη».

Τζέφρι

Προσέξατε από το δελτίο Τύπου τη φράση «κλειδί» για τον δημοτικό ραδιοσταθμό που λειτουργεί με τα λεφτά των… ιθαγενών και ουχί εισαγόμενων Ελλήνων; «Ο Αθήνα 9.84, σταθερά προσηλωμένος στον “αέρα” των ανοικτών συνόρων». Το πιάσατε το υπονοούμενο; Ο δήμαρχος θέλει ανοιχτά σύνορα και να παίζουν τα τρανζίστορ τα ουαχαμπίτικα. Δεν σας έρχονται (στον νου) ένα ένα χρόνια δοξασμένα, τότε που ο ΓΑΠ διάλεγε από τον πασοκόκηπο, μαζί με τους κηπουρούς του, δύο φρούτα που άκουγαν στα επίθετα Μπουτάρης και Καμίνης;

Μια που τα διάλεξε ο Τζέφρι, μια που τα προτίμησε η πλειοψηφία των ψηφοφόρων και, τσουπ, ήλθε η ακμή καταπάνω μας. Κι ύστερα έφτασε και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο υπουργός-σχολιαστής Πανούσης, οι ευαίσθητοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι μη ευαίσθητοι Ευρωπαίοι, που κλείνουν τα σύνορά τους, για να μείνουμε αμανάτι με το ήμισυ του αραβικού κόσμου. Καλορίζικοι!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα