Η αγελάδα των ακινήτων

Εχουν βαλθεί να τρελάνουν τον κόσμο οι μαθητευόμενοι μάγοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αφού αποφάσισαν και διέταξαν τη χώρα να εφαρμόσει τα Μνημόνια και αφού «σκότωσαν» κάθε αναπτυξιακό κύτταρο, ετοιμάζονται για την τελική έφοδο.

Και δεν αναφερόμαστε στα μέτρα-φωτιά που ήδη ο Τσίπρας έχει υπογράψει και των οποίων τη γεύση αρχίζουμε να δοκιμάζουμε λίγο λίγο (με πρώτο και κυρίαρχο το Ασφαλιστικό), αλλά για τις ιδέες των… σοφών της Κομισιόν που ζητούν, στο πλαίσιο των φορολογικών αλλαγών, να δώσουν τη χαριστική βολή στις ελληνικές οικογένειες, ζητώντας να φορολογηθούν ακόμη περισσότερο τα ακίνητα και να αυξηθεί η τιμή του ηλεκτρικού!

Οι άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό. Δεν έχουν ακούσει τίποτε για τις χιλιάδες οικογένειες που τους είχαν κόψει το ρεύμα; Για αυτούς που προχώρησαν σε ρυθμίσεις γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς τους στη ΔΕΗ; Δεν έχουν μάθει για ανθρώπους που «έσβησαν» από το κρύο γιατί δεν είχαν χρήματα για θέρμανση και αναγκάζονταν να καίνε κάρβουνα σε μαγκάλια;

Τίποτε δεν τους συγκινεί αυτούς τους ψυχρούς κατά τα άλλα τεχνοκράτες-εταίρους μας και ζητούν τώρα να καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στην ενέργεια; Δεν σταματούν όμως εκεί. Εχουν και άλλα σχέδια για να γονατίσουν ακόμη περισσότερο έναν υπερήφανο λαό. Εχουν βάλει για άλλη μία φορά στο μάτι τα ακίνητα.

Δεν τους αρκούν τα διάφορα χαράτσια που έχουν κάνει τους πολίτες να πληρώνουν νοίκι για να μένουν στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά θέλουν να τα φορολογήσουν και άλλο, ενώ χιλιάδες «κόκκινα» δάνεια συσσωρεύονται στις τράπεζες.

Ο ΕΝΦΙΑ επέστρεψε δριμύτερος, οι μεταβιβάσεις θα αρχίσουν να φορολογούνται πιο άγρια και αυτοί ζητούν και άλλα. Επιδιώκουν να δώσουν τη χαριστική βολή στα ακίνητα και να μετατρέψουν τους Ελληνες σε πρόσφυγες στην πατρίδα τους.

Δεν ξέρουν όμως ότι αν συνεχίσουν το… άρμεγμα θα ψοφήσει η αγελάδα και δεν θα μπορούν να πάρουν τίποτε επιπλέον; Εκτός βέβαια εάν το σχέδιό τους είναι αυτό: να μας τελειώσουν!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα