Σαφάρι στα «νήπια» για τη Ρούπα!

Η Αντιμοκρατική εικάζει ότι έχει γράψει τον γιο της σε σταθμό. Έρευνες στο κέντρο της Αθήνας

Στον εντοπισμό και στη σύλληψη της καταζητούμενης για τη συμμετοχή της στον Επαναστατικό Αγώνα Πόλας Ρούπα εστιάζει τις έρευνές της η Αντιτρομοκρατική. Παρότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ληστεία που έγινε τον Ιούνιο σε υποκατάστημα τράπεζας στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», με λεία άνω των 100.000 ευρώ, πληροφορίες που έχουν φτάσει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζουν τη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη να προσπαθεί, το τελευταίο διάστημα, να διάγει κανονική ζωή, παραμένοντας εκτός παρανομίας.

Κατά τις ίδιες πηγές, η Πόλα Ρούπα επιχειρεί, τον τελευταίο μήνα, να εγγράψει τον γιο της σε νηπιαγωγείο και για τον λόγο αυτόν στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει πλέον και… νηπιακοί σταθμοί.

Την ίδια πληροφορία επεξεργαζόταν η ΕΛ.ΑΣ. και τον περασμένο Ιούλιο αλλά και το 2012, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, η Ρούπα και ο Μαζιώτης (τότε που είχαν παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους) είχαν καταφέρει να εγγράψουν, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, το μικρό αγόρι σε παιδικό σταθμό, στην περιοχή του Χαλανδρίου. Τα σχέδιά τους τότε «χάλασε» η επεισοδιακή σύλληψη του Μαζιώτη, ύστερα από αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς, στο Μοναστηράκι. Η ΕΛ.ΑΣ. πλέον εικάζει ότι η Ρούπα διαμένει σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, στο κέντρο της Αθήνας, και ζει με την υποστήριξη ολιγομελούς και άκρως έμπιστης ομάδας παλαιών και νέων συντρόφων, δικών της και του Νίκου Μαζιώτη.

Η Καλαμάτα
Και αυτό διότι η διέξοδος της Καλαμάτας, όπου διαμένει η οικογένειά της και θα μπορούσε να πάει το παιδί της, έχει «μπλοκαριστεί» από την Αντιτρομοκρατική, που παρακολουθεί διαρκώς τους συγγενείς της. Η ΕΛ.ΑΣ., ταυτόχρονα, αναζητά τον Βασίλη Παλαιοκώστα, συνεργό της ομάδας Πετρακάκου, Τσιρώνη, Χριστοδούλου και Δραβίλα, ο οποίος, ωστόσο, φέρεται ότι έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και είναι… αγνώριστος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα