Εξι ώρες με την κυρία του Τσίπρα!

Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα δίδαξε χθες «Δίκτυα Υπολογιστών» σε δευτεροετείς του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα δίδαξε χθες «Δίκτυα Υπολογιστών» σε δευτεροετείς του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας εγκαινίασε χτες η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία επιδόθηκε σε έναν… μαραθώνιο διδασκαλίας, που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ. Ντυμένη απλά, με τζιν και σακάκι, η ευδιάθετη κυρία Μπαζιάνα έφτασε λίγο πριν από τις 12 στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, όπου οι συνάδελφοί της την ξενάγησαν στις αίθουσες του κτιρίου.

Οταν έφτασε η ώρα να διδάξει, μπήκε στο αμφιθέατρο από την… πίσω πόρτα, καθώς στον χώρο συγκεντρώθηκαν δεκάδες φοιτητές που ήθελαν να τη δουν από κοντά. «Δεν θέλω κάτι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον» ήταν τα μόνα λόγια που είπε η κυρία Μπαζιάνα στους δημοσιογράφους.

Οπως ανέφερε στη «δημοκρατία» ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Τουρλιδάκης, «η κυρία Μπαζιάνα θα διδάσκει κάθε Δευτέρα, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, το μάθημα “Δίκτυα Υπολογιστών Ι” στους φοιτητές του γ΄ εξαμήνου. Θα κάνει μάθημα σε πάνω από 100 άτομα».

Σε μια μέρα

Το μάθημά της περιλαμβάνει τρεις ώρες θεωρία και τρεις ώρες εργαστήρια την εβδομάδα, αλλά η ίδια επέλεξε να συμπτύξει όλες τις ώρες σε μία ημέρα για να περιορίσει τα ταξίδια της στην Κοζάνη σε τέσσερα τον μήνα, αφού είναι και μητέρα δύο μικρών αγοριών.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα κάθε Δευτέρα πρωί θα ταξιδεύει αεροπορικώς από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς θα μεταβαίνει στην Κοζάνη. Αφού τελειώνει το μάθημα, θα επιστρέφει στο σπίτι της αεροπορικώς και πάλι μέσω του αεροδρομίου Μακεδονία. Οσον αφορά τον μισθό που θα λαμβάνει η Περιστέρα Μπαζιάνα, αυτός δεν ξεπερνά τα 3.500 ευρώ το εξάμηνο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα