ΤΑΜΑΝΑΛ

Πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου Αθηναίων Χρίστου Γούδη για περαιτέρω στήριξη των αναξιοπαθούντων αλλοδαπών των Αθηνών

Καταθέτω πρόταση προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων προ της ημερησίας διατάξεως της συνεδρίασης της 8ης Οκωβρίου 2015, λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρος του θέματος, σχετικά με την άμεση ίδρυση ενός
ΤΑΜΑΝΑΛ (Δημοτικού) ΤΑΜείου (στήριξης) ΑΝαξιοπαθούντων ΑΛλοδαπών

Δι’ αυτού θα καταστεί δυνατή η εθελοντική χρηματική συνεισφορά των δημοτών και συμπολιτών μας, αλλά και ιδιαιτέρως των ταγών και αρχόντων τους, η οποία, εάν κρίνω από τις απειράριθμες συγκινητικές τους δηλώσεις συμπαράστασης προς τους συνεχώς αφικόμενους αλλοδαπούς στις πλατείες και τις οδούς του κλεινού άστεως των Αθηνών, θεωρώ πρόδηλο ότι θα είναι ιδιαιτέρως εκτεταμένη και γενναιόδωρη, στο βαθμό που θα επιτρέψει στον Δήμο Αθηναίων να βελτιώσει κατά πολύ την προς τους παροικούντες αλλοδαπούς παρεχόμενη στήριξη.
Ευκταίον θα ήτο να ζητηθεί και η συνδρομή των παρεπιδημούντων εν Αθήναις νεοκλεγέντων βουλευτών των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, οι οποίοι θεωρώ βέβαιον ότι ευχαρίστως θα καταβάλουν τον πρώτο τους μισθό στο ΤΑΜΑΝΑΛ, ως απτή ένδειξη των ανθρωπιστικών τους αισθημάτων, τη στιγμή μάλιστα που βάρβαρα ευρωπαϊκά έθνη-κράτη κλείνουν τα σύνορά τους στους αλλοδαπούς διότι – άκουσον, άκουσον – δεν επιθυμούν να καταστούν ξέφραγα αμπέλια !!!

Χρίστος Γούδης δημοτικός σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή» στο Δήμο Αθηναίων

Υ.Γ. Κατά την διεξαχθείσα συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ετόνισα ότι εάν τελικά αποφασίσουν οι δημοτικοί άρχοντες να αποταθούν και στην κάθε κυρία Τασία, να προσέξουν να μην τους παραμυθιάσει προσφέροντας ως βοήθεια μόνον αντιηλιακά, για να προστατεύσει τους λιαζόμενους μετανάστες από τις βλαβερές ακτίνες του αττικού ήλιου. Ας δώσει η κάθε μια τους και το κατιτίς της από τον παχυλό μισθό που αναρροφά από την ισχνή (Γ)ελλάδα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα