Να διασωθεί η σοβαρότητα

Στη Ν.Δ. φαίνεται ότι εξακολουθούν να μην παίρνουν είδηση το τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία και κυρίως να μην καταλαβαίνουν την απαξίωση που νιώθουν για το πολιτικό προσωπικό οι πολίτες, που ένας στους δύο δεν προσήλθε καν να ψηφίσει στις εκλογές.

Πώς αλλιώς να ερμηνευθεί η απόφαση των υποψήφιων αρχηγών να πουν «ναι» (σε πρώτη φάση) στην πρόταση που τους έκανε η διοίκηση της ΕΡΤ (!) να διοργανώσει τηλεμαχία για τη μάχη της διαδοχής;

Πόσο μυαλό χρειάζεται -δηλαδή- για να κατανοήσουν ότι κάτι τέτοιο μόνο κακό θα κάνει στην παράταξη, αφού ο ένας υποψήφιος (αναγκαστικά) θα στραφεί εναντίον του άλλου για να κερδίσει πόντους στο φιλοθέαμον τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να πέσει ακόμη πιο χαμηλά ο δείκτης αξιοπιστίας της Κεντροδεξιάς;

Πόσα δώρα σκοπεύουν να κάνουν στην «αντίπερα όχθη», που λογικά θα τρίβει τα χέρια της με όσα θα βλέπει να λέγονται και να ακούγονται εντός της συντηρητικής παράταξης; Πώς θα πείσουν τον πενόμενο κόσμο ότι θα μπορέσουν κάποια στιγμή να αποτελέσουν εναλλακτική πρόταση όταν θα έχουν «σφαχτεί» σε κοινή θέα;

Θα τους προτείναμε να σοβαρευτούν και να το ξανασκεφτούν από την αρχή. Τίποτε το θετικό δεν θα προσθέσει στην τραυματισμένη εικόνα της Ν.Δ. μια τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των «επιγόνων» με ερωτήσεις που θα εκθέσουν τους ίδιους και την παράταξη.

Αντίθετα, θα προσθέσει πάρα πολλά στιγμιότυπα σε διάφορες σατιρικές εκπομπές. Παρεμπιπτόντως, ακριβά στοιχίζουν στη Ν.Δ. και όσα αρχίζουν να λένε δημοσίως οι υποψήφιοι, όπως και οι προεκλογικές εκστρατείες με πούλμαν, αεροπλάνα και βαπόρια.

Αν είχαν δείξει το ίδιο πάθος στις εθνικές εκλογές απέναντι στον πραγματικό τους αντίπαλο (που ήταν ο Αλέξης Τσίπρας), ίσως να μην είχαν ηττηθεί με τέτοια διαφορά από αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό τους λέμε τώρα, που ίσως είναι ακόμη νωρίς, να σοβαρευτούν, πριν να είναι αργά και τους γυρίσει οριστικά και αμετάκλητα ο ελληνικός λαός την πλάτη.

Νισάφι πια με το πάθος που έχουν να βλέπουν το είδωλό τους στον καθρέπτη…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα