Αυτοκτόνησε τελικά η Μαρία;

Τι υποστηρίζει ο ιατροδικαστής και τι «δείχνει» το κινητό της

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αλλά και του ατυχήματος για τον αναπάντεχο θάνατο της 21χρονης σπουδάστρια Μαρίας Νταλιάνη στο Παγκράτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, κλίνει πλέον ξεκάθαρα στην εκδοχή της αυτοκτονίας, σημειώνοντας, επιπλέον, ότι ο θάνατος επήλθε ακαριαία, καθώς κατά την πτώση της στον ακλάλυπτο υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αυχένα. Η έρευνα, ωστόσο, για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Εργαλείο»

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να θεωρούν ότι το πιο σημαντικό «εργαλείο» για να αντλήσουν καίριες απαντήσεις είναι το κινητό τηλέφωνο της Μαρίας, καθώς και τα στοιχεία από τους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που θα φωτίσουν τις τελευταίες κινήσεις και επαφές της. Υπενθυμίζεται ότι το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε δίπλα της στον ακάλυπτο, όπου εντοπίστηκε νεκρή, και ήταν κλειστό. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στις καταθέσεις συγγενών, φίλων και πρωτίστως σε αυτήν του 23χρονου πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της σπουδάστριας έχουν αναφέρει στους αστυνομικούς ότι η συμπεριφορά της είχε αλλάξει σημαντικά το τελευταίο διάστημα και πως σε αυτή την αλλαγή σημαντικό ρόλο έπαιξε ο χωρισμός της από τον σύντροφό της.

Την εκδοχή αυτή επιβεβαίωσε, εμμέσως, στους αστυνομικούς και ο 23χρονος, ο οποίος φέρεται ότι υποστήριξε πως εκείνος της ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους, καθώς το καλοκαίρι θα έφευγε για την Κρήτη προκειμένου να εργαστεί ως σερβιτόρος.

Σε άλλες καταθέσεις υπογραμμίζονται και άλλοι παράγοντες που πιθανώς επιβάρυναν την ψυχολογία της 21χρονης σπουδάστριας, όπως οικογενειακά ζητήματα, ενώ φίλες της τόνισαν ότι η Μαρία σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό και αναζητούσε ψυχολογική βοήθεια.
Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία βρέθηκε νεκρή την περασμένη Δευτέρα στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε με τους γονείς της, στο Παγκράτι. Τα ίχνη της είχαν χαθεί τις τελευταίες έξι ημέρες και η οικογένειά της είχε ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα