Περικοπές στα έξοδα της Βουλής από τον Βούτση

«ΜΑΧΑΙΡΙ» στα έξοδα της Βουλής σχεδιάζει να βάλει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης! Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το κονδύλι που θα προβλεφθεί στον νέο προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου για τη βουλευτική αποζημίωση θα είναι μειωμένο, μετά και τις σχετικές ανακοινώσεις τόσο του ιδίου όσο και της κυβέρνησης.

Σε δεύτερο επίπεδο θα επιχειρηθεί ένας περιορισμός στα έξοδα που αφορούν τη μίσθωση βουλευτικών και υπηρεσιακών αυτοκινήτων, μίσθωση κτιρίων για την κάλυψη αναγκών στέγασης υπηρεσιών αλλά και υπηρεσίες που παρέχονται στους βουλευτές. Τρίτον, ενδεχομένως να περιοριστεί και ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων που εργάζονται σε κάποιον από τους «300».

Πάντως, σίγουρα δεν θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές, καθώς ο κ. Βούτσης μίλησε για «μετρημένες μειώσεις προσωπικού». Σε ό,τι αφορά του συμβασιούχους, ο πρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει ολιγόμηνη ανανέωση των συμβάσεων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα