Η… παρεξήγηση για ένα βάζο ελιές στον Τσίπρα!

Εσπασαν χθες τα τηλέφωνα του αερολιμενάρχη του αεροδρομίου Μακεδονία Αχιλλέα Τοπούζα, που προσπαθούσε όλη μέρα να αποδείξει ότι δεν είναι… ελέφαντας ή μάλλον δεν είναι ο… τροφοδότης του πρωθυπουργού σε τοπικά εδέσματα. Παραπολιτική στήλη τον εμφάνισε να δωρίζει στον Αλέξη Τσίπρα ένα βάζο με ελιές από το… χωριό του, τη Συκιά Χαλκιδικής, κατά το πρόσφατο πέρασμα του πρωθυπουργού από τη Θεσσαλονίκη, με την αφορμή της επίσκεψής του στις Φυλακές Διαβατών.

Και όχι μόνο αυτό. Η στήλη θύμισε ότι και μια άλλη φορά, όταν ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για λίγο στη Θεσσαλονίκη καθ’ οδόν για την Αγία Πετρούπολη, ο Αχιλλέας Τοπούζας έτρεχε φορτωμένος με τσουρέκια από τον Τερκενλή για να τα προσφέρει στους Ελληνες αξιωματούχους, προτρέποντάς τους μάλιστα να δώσουν ένα πεσκέσι και στον Πούτιν. Μόνο που η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Ο Αχιλλέας Τοπούζας είναι Λαρισαίος γκάγκαρος, όπως ο ίδιος λέει με περηφάνια στη «δημοκρατία», και δεν ήταν καν στο αεροδρόμιο σε κανένα από τα δύο αυτά περιστατικά. «Δεν ξέρω τίποτα ούτε για ελιές ούτε για τσουρέκια» σημείωσε χαρακτηριστικά στη «δημοκρατία», διατηρώντας μεν το χιούμορ του αλλά βάζοντας και τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βάζο με τις ελιές φέρεται ότι πρόσφερε στον πρωθυπουργό ο αναπληρωτής αερολιμενάρχης Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος είναι όντως από τη Συκιά Χαλκιδικής. Οσο για τα τσουρέκια του Τερκενλή, αγνοείται ακόμα η ταυτότητα που «δρομέα».

Μαρία Μαθιοπούλου


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα