«Ραντεβού θανάτου» Σέρβων και Κροατών στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Σε αιματηρό «ρινγκ», όπου συνεπλάκησαν Σέρβοι, Κροάτες και Ελληνες χούλιγκαν, μετατράπηκαν χθες το μεσημέρι οι εξωτερικοί χώροι του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Κατά το επεισόδιο, που έγινε η αιτία να φυγαδευτεί και ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, καθώς εκείνη την ώρα αναχωρούσε από την Ελλάδα, τραυματίστηκαν σχετικά σοβαρά έξι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και προσήχθησαν 36 άτομα. Μάλιστα στήθηκε ολόκληρο υπηρεσιακό σχέδιο από τους άνδρες της ασφαλείας του προκειμένου να μη κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητά του.

Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για «ραντεβού θανάτου» στην Αθήνα ανάμεσα στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιβεβαιώθηκαν κατά τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα 90 ατόμων, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και Ελληνες χούλιγκαν, είχαν στήσει καρτέρι κοντά στην είσοδο για τις αναχωρήσεις και όταν είδαν 20 οπαδούς της Ντιναμό να κινούνται στη γέφυρα 9 εξαπέλυσαν λυσσαλέα επίθεση!

Με κουκούλες

Φορώντας κουκούλες και χρησιμοποιώντας ξύλα, πέτρες, αλυσίδες και ό,τι άλλο έβρισκαν, Σέρβοι και Ελληνες οπαδοί ξυλοκόπησαν με αγριότητα τους Κροάτες, ενώ δεν δίστασαν να τραβήξουν και μαχαίρια!

Η ασφάλεια του αεροδρομίου προσπάθησε αρχικά να μεταφέρει σε ασφαλές σημείο τους πολίτες, που παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τα επεισόδια. Σύντομα έφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, που προσήγαγε 36 άτομα (34 Σέρβους και δύο Ελληνες). Ωστόσο είχαν ήδη τραυματιστεί σοβαρά οκτώ οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένας εκ των οποίων μαχαιρώθηκε, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν σε συναγερμό λόγω των αδελφικών σχέσεων που έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα και του Παναθηναϊκού με αυτούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα