Μάνη: Η δίκη για τις «ντόπες»!

Αντιμέτωποι με τα ισόβια οι 19χρονοι που εκτέλεσαν τους δυο bodybuilders σε ερημική τοποθεσία

Η διπλή δολοφονία των δύο αθλητών του body building Κωνσταντίνου Σγουρού και Ιωάννη Κομμάτη, στη Μάνη τον Αύγουστο του 2014, θα αναβιώσει σήμερα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Γυθείου.

Στο εδώλιο θα καθίσουν οι 19χρονοι Παναγιώτης Μήτσου και Νίκος Μοσχανδρέου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να καταδικαστούν ακόμα και σε δις ισόβια.

Παρά το γεγονός ότι ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων (χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιος, αφού ο ένας τα ρίχνει στον άλλον) πυροβόλησε τα δύο θύματα, η υπόθεση εισάγεται με κοινή ευθύνη και με τη βασική κατεύθυνση ότι οι 19χρονοι είχαν σχεδιάσει και οργανώσει το έγκλημα μία εβδομάδα πριν το εκτελέσουν.

Η δολοφονία των δύο νεαρών είχε προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στην τοπική κοινωνία της Μάνης αλλά σε όλη την Ελλάδα. Οι σοροί των δύο bodybuilders βρέθηκαν έπειτα από έρευνες και ανασύρθηκαν από μια δυσπρόσιτη χαράδρα, στην περιοχή Γαϊτσές, μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας. Η είδηση ότι οι δράστες του φονικού ήταν δύο 18χρονοι προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο σοκ.

Οι νεαροί ομολόγησαν ότι είχαν οικονομικές διαφορές, της τάξης των 800 ευρώ, με τα θύματα για αναβολικά φάρμακα που ο ένας από τους δράστες είχε αγοράσει, αλλά δεν του είχαν παραδοθεί. Οι δύο δράστες είχαν δώσει ραντεβού με τα θύματα και, με το πρόσχημα ότι ήθελαν να τους δείξουν ένα γρήγορο αυτοκίνητο το οποίο ήταν προς πώληση, τους οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία.

Εκεί, ο ένας από τους δράστες τούς πυροβόλησε πισώπλατα με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια πέταξαν τα πτώματα σε ένα φαράγγι για να τα κρύψουν, με την ελπίδα ότι θα τα κατασπάραζαν τα άγρια ζώα και έτσι θα εξαφανίζονταν τα ίχνη τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα