ΟΥΣΤ !

Το φιάσκο με τη ψηφοφορία είχε έναν και μόνο στόχο

Εσείς, με το δίκιο σας, δεν «βλέπετε». Εμείς , κάποιοι από εμάς τουλάχιστον, αξιοποιούμε την εμπειρία και καταλαβαίνουμε τι τρέχει με τη Ν.Δ. Ποιος Παπαμιμίκος, ποια εταιρία, ποιοι καβγάδες και ποια εφορευτική… Κομπάρσοι!

Διαβάστε προσεκτικά όσοι έχετε την εμπειρία, παρακαλώ, τι γράφουν οι εφημερίδες, οι αρθρογράφοι και τα κανάλια που πολέμησαν με σφοδρότητα την παράταξη την περασμένη δεκαετία.

Διαβάστε τις, ακούστε τους, περάστε τους από κόσκινο και μετά δεν χρειάζεται να σας πούμε εμείς τίποτε. Φωνάζει το πράγμα από χιλιόμετρα. Το φιάσκο με την ψηφοφορία είχε έναν και μόνο στόχο: Την απαξίωση, τη σύρραξη και τη διάλυση του κόμματος προκειμένου:

Πρώτον, να πάμε σε αποσταθεροποίηση – οικουμενική και να ακυρωθεί η κάθαρση Τσίπρα και, δεύτερον, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα οι Ηρόστρατοι και να ανοίξουν νέο μαγαζί. Συμφέρουν, αγαπητοί, σε κάποιους η διάλυση της Ν.Δ. και η ακύρωση του πατριωτικού ιδεολογικού προσανατολισμού της.

Αν δεν συνέφεραν, θα δήλωνε «δεξιός» (!) και θα υπερηφανευόταν «είμαστε δεξιοί» ο καλύτερος φίλος του Σημίτη; Αναφέρομαι σε διαπρεπή αναλυτή, ο οποίος δήλωσε αίφνης… δεξιός την Κυριακή και τα τσιμέντα είναι ακόμη στη θέση τους.

Αν δεν συνέφεραν η διάλυση της Ν.Δ. και η ακύρωση του πατριωτικού προσανατολισμού της θα διαβάζαμε κύρια άρθρα από άλλον μέγα διώκτη της παράταξης και των ηγετών ότι «το μαγαζί πρέπει να κλείσει και να ανοίξει νέο»;

Οι άνθρωποι που ξεσκίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια να μας πλασάρουν τους αποτυχημένους τεχνοκράτες ως «εθνική αρίστων» υποκρίνονται τώρα ότι τους έπιασε ο πόνος για τα παραδοσιακά κόμματα! Φταίω εγώ τώρα να αφήσω στην άκρη τους καλούς μου τρόπους και να φωνάξω «ουστ»; Αν δεν συνέφεραν κάποιους μέσα – έξω η διάλυση της παράταξης και η ακύρωση του πατριωτικού προσανατολισμού της θα γίνονταν διαρροές στελεχών της Ν.Δ. στα έντυπα των νταβατζήδων;

Το αυτό ισχύει με ορισμένα κανάλια και εκπομπές, που έχουν πάρει εργολαβία από τις αρχές της χρονιάς, ακόμη και τις μέρες που αιματοκυλίστηκε το Παρίσι, τη Ν.Δ. Τόσο ενδιαφέρον για την παράταξη που έχω συγκινηθεί και εγώ ο ίδιος, που παρακολουθώ με συνέπεια τα εσωτερικά της δύο δεκαετίες τώρα.

Το πράγμα είναι ολοφάνερο. Διαβάστε και ακούστε τι λένε τα κανάλια και ο Τύπος της διαπλοκής, ποιους προβάλλουν – υποστηρίζουν και θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε την κρίσιμη ώρα. Εμείς περισσεύουμε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα