ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ

Ό,τι δεν θα κατάφερνε ποτέ η Νέα Δημοκρατία ως συγκροτημένο κόμμα θα το καταφέρει με την κατάντια της, τις μαϊμουδιές της και την μπανανία της. Γιατί η έλλειψη συμπαγούς αντιπολίτευσης έναντι της αριστεράς διακυβέρνησης, που υποταγμένη στο ευρωσαράφικο των Φρυξελλών κάνει όσα κάνει εις βάρος του ελληνικού λαού, θα χαλαρώσει τις όποιες δυνάμεις συνοχής την κρατούν ακόμα ενωμένη, ενεργοποιώντας τα εγγενή ρήγματα στην ιδεολογική της βάση και προκαλώντας σεισμικές δονήσεις που ενδέχεται να κλονίσουν τα σαθρά θεμέλια του χάρτινου πολιτικού της πύργου της Βαβέλ, που σήκωσε ως αυθαίρετο κτίσμα με την ασύστολη προεκλογική ψευδολογία της και την φτηνή εργασία των εισαγόμενων (στον συναισθηματικό κόσμο μας) ηλιόλουστων λαθραίων της.

Το τι θα προκύψει μετά από μια αιφνίδια και απροσδόκητη πτώση της, μόλις κατακαθίσει ο κουρνιαχτός, δεν είναι εύκολο να το φαντασθούμε. Σίγουρα κάτι ακόμα πιο εκφυλιστικό και πιο τερατογενές απ’ ότι βιώνουμε σήμερα. Ένα είδος τέρατος του Φρανκενστάϊν με τον λεβέντη ως Γκοντζίλα και την κυρά-τασία ως αιγυπτιακή μούμια των Φαραώ να στοιχειώνουν τις αίθουσες της Βουλής, μέχρι να αποδοθούν στους αφροασιανούς επισκέπτες μας, στην αρχή ως καταυλισμός τους και στην συνέχεια ως μουσουλμανικό ιεροδιδασκαλείο (μεντρεσέ) και διοικητικό ιερό τέμενος (τζαμί) μιας Ισλαμικής Ελλαδιστανικής Τζαμαχιρίας του Λεβάντε. Ινσαλλάχ!!! Αμήν και πότε!!!
Χρίστος Γούδης

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα