Νέα απεργία από τη ΓΣΕΕ

Νέα 24ωρη γενική απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε χθες η ΓΣΕΕ. Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της συνομοσπονδίας αποφασίστηκε νέα απεργιακή κινητοποίηση, ως αντίδραση «στο γκρέμισμα της κοινωνικής ασφάλισης, που προωθείται από την κυβέρνηση», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Η ΓΣΕΕ θεωρεί ότι «μετά το τρίτο και επαχθέστερο Μνημόνιο και έπειτα από έξι χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και συνεχούς υποτίμησης της ζωής μας από τις πολιτικές και την εφαρμογή των Μνημονίων, τα όρια αντοχών και ανοχών της κοινωνίας και των εργαζομένων εξαντλήθηκαν». Στο πλαίσιο αυτό, η αρμόδια επιτροπή της συνομοσπονδίας «μετά και τον υπό ψήφιση Προϋπολογισμό νέας φοροεπιδρομής και δραματικών περικοπών, τον οδοστρωτήρα του Ασφαλιστικού και των επικείμενων ιδιωτικοποιήσεων», αποφάσισε την προκήρυξη νέας γενικής απεργίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα