Εκδικήθηκε την πρώην του με γυμνές της φωτογραφίες

Ο 32χρονος χημικός δημοσιοποίησε μέσω του facebook τις προσωπικές στιγμές τους! Θύμα του, μοντέλο με μαγαζί εσωρούχων

Στα «μανταλάκια» του facebook ανάρτησε γυμνές φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του ένας 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη τελικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι χώρισε πρόσφατα, με πρωτοβουλία της 32χρονης, μοντέλο το οποίο διατηρεί κατάστημα με εσώρουχα σε περιοχή των νοτίων προαστίων. Καθώς ο πρώην σύντροφός της την είδε να προχωρά στη ζωή της, συνάπτοντας σχέση με άλλον άντρα, «εξερράγη».

Ο 32χρονος χημικός, που εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία, αποφάσισε τότε να την εκδικηθεί με τον ανορθόδοξο τρόπο της δημοσίευσης υλικού από προσωπικές στιγμές τους! Σε ανύποπτο χρόνο, η 32χρονη άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από συγγενείς και φίλους της, στους οποίους -όπως την ειδοποίησαν- ένα άγνωστο πρόσωπο έστελνε γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο από συνευρέσεις!

Η καταγγελία

Η νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε τότε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ζήτησε τη συνδρομή της για να σταματήσει η διαπόμπευσή της, ενημερώνοντας τους αστυνομικούς ότι το συγκεκριμένο υλικό το είχε στην κατοχή του ο πρώην σύντροφός της.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της Δίωξης συνεργάστηκε στενά τόσο με τη διαχειρίστρια εταιρία του facebook όσο και με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και σύντομα κατάφερε να ταυτοποιήσει τον δράστη. Τότε επιβεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για τον 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη σε αιφνιδιαστική έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του, το πρωί της Πέμπτης.

Στην έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος εστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός εμπλοκής του σε όσα κατήγγειλε η πρώην του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα