Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ

Το τουρκικό κράτος συμπεριφέρεται σαν γκάνγκστερ και η Ευρωπαϊκή Ενωση ανταμείβει αυτήν τη δολοφονική μηχανή με χρήματα, γλοιώδεις φιλοφρονήσεις, άνοιγμα ενταξιακών διαδικασιών και λοιπές… εξυπηρετήσεις. Αυτή είναι η σύνοψη όσων διαδραματίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες και στις «διαπραγματεύσεις» που έγιναν με τον Νεοοθωμανό πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η λέξη «διαπραγματεύσεις» τίθεται εντός εισαγωγικών, επειδή όσα αποφασίστηκαν ήταν αποτέλεσμα της άνευ όρων παράδοσης των πολιτικών προϊσταμένων της Ευρώπης στις αξιώσεις της Αγκυρας. Η Τουρκία δημιούργησε -μέσω ISIS και δουλεμπορικών κυκλωμάτων- το προσφυγικό πρόβλημα. Οι πανικόβλητοι πρωθυπουργοί της Ευρωπαϊκής Ενωσης προσφέρουν στο εγκληματικό καθεστώς Ερντογάν τα μετρητά, την αξιοπρέπεια και τα «κλειδιά» της γηραιάς ηπείρου, μη τυχόν και φιλοτιμηθεί να λύσει ή να μετριάσει την ανθρωπιστική κρίση που αυτό προκάλεσε!

Η Ευρώπη των «αξιών» και του «κεκτημένου τού σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» είπε «ναι σε όλα» σε μια χώρα που κατέχει σχεδόν το 37% του εδάφους της Κύπρου και ταυτόχρονα δεν αναγνωρίζει το κυπριακό κράτος, το οποίο είναι πλήρες μέλος της Ε.Ε.!

Η ίδια χώρα, για το Προσφυγικό, θα πάρει 3 δισ. ευρώ από τους Ευρωπαίους (δηλαδή, και από εμάς, τα διαχρονικά θύματα), δίχως να δεσμεύεται ότι θα κάνει κάτι ουσιαστικό για αυτό. Αυτά έγιναν την ίδια στιγμή που οι Κούρδοι στο Ντιγιάρμπακιρ θρηνούσαν την εν ψυχρώ δολοφονία (μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες!) του Ταχίρ Ελτσί, του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου της πόλεως, ενώ οι Ρώσοι δεν έχουν κηδέψει ακόμα τον Ολεγκ Πεσκόφ, τον ηρωικό πιλότο τους, τον οποίο κατέρριψαν απρόκλητα οι Τούρκοι και δολοφόνησαν τα ενεργούμενά τους στην περιοχή της Συρίας.

Το κράτος-τρομοκράτης με έδρα την Αγκυρα σκοτώνει, συνωμοτεί, εκβιάζει, ψεύδεται και περιφρονεί ανοιχτά το δίκαιο, ενώ οι Ευρωπαίοι το χειροκροτούν και το ενισχύουν με χρήμα και διεθνή νομιμοποίηση. Την ίδια στιγμή, ψάχνουν και την τελευταία ανθυπολεπτομέρεια στα συμφωνηθέντα με τους Ελληνες και παζαρεύουν και το τελευταίο ευρώ των «δανεικών».

Κατάντια…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα