Αίνιγμα για Μουζάλα η στέγαση αλλοδαπών

Αγνωστη η μοίρα των προσφύγων, που εγκαταστάθηκαν προσωρινά στο Γήπεδο του Τάε Κβον Ντο!

Ευθέως παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας ότι, μετά τις 17 Δεκεμβρίου είναι άγνωστη η μοίρα των προσφύγων και των μεταναστών που έχουν βρει καταφύγιο στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Τάε Κβον Ντο. Κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, όπου από την Τετάρτη καταφθάνουν πρόσφυγες και μετανάστες που ήταν αποκλεισμένοι στην Ειδομένη, ο κ. Μουζάλας έδειξε να μη γνωρίζει ποια ακριβώς θα είναι η τύχη αυτών των ανθρώπων από την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς ως τότε θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει από τον χώρο λόγω προγραμματισμένων αθλητικών εκδηλώσεων.

«Δεν ξέρω πού θα πάνε οι μετανάστες μετά από εδώ, θα το μάθετε τότε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας, ο οποίος πρόσθεσε ότι, παρά τις δυσκολίες, οι Αρχές καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου «να μην κοιμούνται αυτοί οι άνθρωποι στο χώμα και να έχουν μια κουβέρτα να σκεπαστούν».

Αντιδράσεις

Εν τω μεταξύ, έντονη ήταν η αντίδραση των δημάρχων Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Παλαιού Φαλήρου στα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία προσφυγικού καταυλισμού στον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό. Με επιστολή τους προς τον κ. Μουζάλα τονίζουν ότι «δεν θα επιτρέψουν να μετατραπεί ο χώρος του πρώην αεροδρομίου σε αποθήκη ψυχών», καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα