«Τα έλεγε όλα ο Κοτσώνης σε Μαρινάκη»

Τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη έβαλε στο «στόχαστρο» ο εφοπλιστής Ευθύμιος Γιαννουσάκης, που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης του «Noor 1», σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Η Δίκη στον Σκάι». Ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος εξέφρασε τη πεποίθηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνώριζε, μέσω του στενού του συνεργάτη και νυν κατηγορούμενου Αιμίλιου Κοτσώνη, για το δεξαμενόπλοιο «Νοοr 1».

Συγκεκριμένα, ο εφοπλιστής μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή μέσα από τις Φυλακές του Αυλώνα, όπου κρατείται, ανέφερε ότι οι δύο άνδρες (Μαρινάκης – Κοτσώνης) είχαν «ανοιχτή επικοινωνία» για πολλά θέματα, μέσα στα οποία είναι και το «αμαρτωλό» δεξαμενόπλοιο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνώριζε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήξερε για το φορτίο του πλοίου απάντησε αινιγματικά: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω όμως ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις του κ. Κοτσώνη γιατί ήταν ο πιο στενός του συνεργάτης». «Πιστεύω ότι είχανε ανοιχτή επικοινωνία για πολλά θέματα. Μέσα στο πολλά εντάσσω και το Noor» πρόσθεσε ο κ. Γιαννουσάκης. Ο κατηγορούμενος εφοπλιστής, στη βίλα του οποίου στη Φιλοθέη είχαν εντοπιστεί περίπου 500 κιλά ηρωίνης, αναφέρθηκε ακόμη στη γνωριμία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ντουμπάι, περίπου έναν χρόνο προτού το δεξαμενόπλοιο λύσει πανιά από το λιμάνι του Ασμάν προς Ελευσίνα, με το παράνομο φορτίο κρυμμένο στις δεξαμενές του. Μάλιστα ανέφερε ότι στην πρώτη τους συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία Κοτσώνη, παρών ήταν και ο Γιώργος Μπουρδούβαλης, επίσης κατηγορούμενος για την πολύκροτη υπόθεση. «Το 2013 έγινε η συνάντηση (…) είχε να κάνει με την γνωριμία του με μένα και τον Μπουρδούβαλη, την οποία συνάντηση επιδίωξε και έκλεισε ο κ. Κοτσώνης» τόνισε ο κ. Γιαννουσάκης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης των τεσσάρων ανδρών (οι οποίοι, πλην του Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου) ήταν, σύμφωνα με τον εφοπλιστή, η γνωριμία «με τον κ. Μπουρδούβαλη γιατί συνεργάζονταν οι εταιρίες τους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα