Απασφάλισε ο Μπέος κατά του Μαρινάκη

«Βόμβες» για την κατάντια του ποδοσφαίρου και το βαπόρι της ηρωΐνης στη «Δίκη του Σκαι»! Συνομιλίες-φωτιά του Κοτσώνη έπιασε η ΕΥΠ

Μύδρους εξαπέλυσε κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη ο έκπτωτος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος από την εκπομπή «Δίκη στον Σκάι» τη Δευτέρα, όπου ασχολήθηκε με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, στο οποίο κατηγορούμενος είναι και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου! Ο Αχιλλέας Μπέος παραδέχθηκε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τού πλήρωσε μέρος της εγγύησης προκειμένου να αποφυλακιστεί, ενώ υποστήριξε ότι οι αιτήσεις για την άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί απορρίφθηκαν ύστερα από παρέμβαση του εφοπλιστή. Παράλληλα, τον κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό της «κατάντιας» του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

«Μετά τέσσερα χρόνια βρέθηκε ένας εισαγγελέας και έκανε δεκτή την αίτησή μου. Η αίτηση πήγε στο συμβούλιο Εφετών και ο πρόεδρος Ανδρέας Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, την απέρριψε. Πιστεύω πως έγινε παρέμβαση από τον κ. Μαρινάκη. Δεν έχω στοιχεία, είπα το πιστεύω» σημείωσε ο κ. Μπέος, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο.

«Αν έχει πραγματικά κάποια σχέση (σ.σ.: ο Αιμίλιος Κοτσώνης) θα πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα πρέπει να πιάσουν τον ηθικό αυτουργό. Ο κ. Κοτσώνης δεν έχει τσιγάρο να καπνίσει» είπε. Ο ίδιος κατηγόρησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ Θανάση Κανελλόπουλο του φόρτωσαν την υπόθεση με τα στημένα του 2011.

Διάλογοι

Εν τω μεταξύ, πέντε νέες συνομιλίες του προφυλακισμένου για την υπόθεση του «Noor 1» Αιμίλιου Κοτσώνη με τον εφέτη Αθηνών Γιάννη Τζιμπλάκη, εισηγητή του σκανδάλου των στημένων αγώνων του 2011 στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, παρουσίασε η εκπομπή. Στους διαλόγους που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ, το καλοκαίρι του 2012, εμφανίζεται ο κ. Κοτσώνης να παροτρύνει τον Γιάννη Τζιμπλάκη να έρθει σε πάρτι του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με κάποιον «Γρηγόρη», που πιθανολογείται ότι είναι δικαστικός λειτουργός:

Α.Κ.: Ακου, άκου. Το βράδυ έχουμε το πάρτι το δικό μας.
Γ.Τ.: Του Μαρινάκη;
Α.Κ.: Ναι. Εγώ λέω να τον πάρεις («Γρηγόρης») και να έρθετε και θα περάσουμε ωραία.

  • Σε άλλη συνομιλία ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας φέρεται αγχωμένος για ένα πρόβλημα με το ΣΔΟΕ.

Γ.Τ.: Θα σε πάρω να περάσω μια μέρα να τα πούμε. Ενα απόγευμα.
Α.Κ.: Να έρθεις, Γιάννη μου. Γιατί δεν ξέρω… έχω ανησυχήσει πολύ με την άλλη την ιστορία.
Γ.Τ.: Εντάξει, σου είπα. Εχει παγώσει προς το παρόν. Δεν έχει προχωρήσει… Θα… παρακολουθώ εγώ πάντως. Μην ανησυχείς. Γιατί, σου είπε κανένας τίποτα;
Α.Κ.: Οχι, ρε παιδί μου, αλλά ξέρεις… Αφού τώρα είμαι αγχώδης με αυτά. Τώρα με έχει ξεσκίσει αυτό τώρα έναν χρόνο. Με τρώει. Κατάλαβες;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα