ΠΑΣΟΚ: Νέος γραμματέας ο Βάρδας στη Θεσσαλονίκη

Αλλαγή σκυτάλης στη Νομαρχιακή Επιτροπή Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ. Ο έως τώρα γραμματέας της Χρόνης Μακρίδης παραιτήθηκε, επειδή έχει ασυμβίβαστο ως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του κόμματος, και καθήκοντα γραμματέα αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής γραμματέας Χρήστος Βάρδας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Χρόνης Μακρίδης έκανε λόγο για «μια νέα αρχή για την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και τη διαμόρφωση μιας νέας πολιτικής πρότασης εξόδου της χώρας από την κρίση, με το βλέμμα κυρίως στη μεταμνημονιακή εποχή».

Ο Χρήστος Βάρδας, από την πλευρά του, τόνισε ότι τα 3,5 χρόνια που ήταν γραμματέας ο Χρόνης Μακρίδης κράτησε όρθιο το κόμμα στη Θεσσαλονίκη και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για τη βελτίωση της κατάστασης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα