Σαφάρι για τον Αλβανό

Η Αστυνομία «χτενίζει» τη Χαλκιδική για να εντοπίσει τον συζυγοκτόνο που άρπαξε τον τετράχρονο Φοίβο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών με τη συμμετοχή 50 ανδρών της Αστυνομίας και δεκάδων εθελοντών για τον εντοπισμό του Αλβανού συζυγοκτόνου Τζέιμς Λέσι, ο οποίος έχει εξαφανιστεί με τον τεσσεράμισι ετών γιο του Φοίβο από τη Χαλκιδική.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας βρέθηκε χθες ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή Τρίκορφο, όπου πιθανολογείται ότι κρύφτηκαν για ένα βράδυ, ενώ οι έρευνες επεκτείνονται και στα παρακείμενα εξοχικά της περιοχής, τα οποία αυτήν την εποχή είναι άδεια και θα μπορούσαν να αποτελέσουν κρησφύγετο για τον φυγά. Οι αστυνομικοί και οι εθελοντές που γνωρίζουν τα κατατόπια επικεντρώνουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Ορμύλιας, καθώς εικάζουν ότι ο «Κλοντ» (όπως ήταν γνωστός ο 34χρονος) δεν έχει καταφέρει να απομακρυνθεί μετά τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του ανήμερα τα Θεοφάνια μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου (εξήμισι ετών) γιου του. Μάλιστα, σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν ένα μπουφάν και περιτυλίγματα από συσκευασίες φαγητού, ενώ και η ύπαρξη υπολειμμάτων από εστία φωτιάς στο σημείο ενισχύουν αυτό το σενάριο.

Ωστόσο, η οικογένεια διευκρίνισε ότι το ρούχο δεν ανήκει στον 34χρονο. Τα στοιχεία του Τζέιμς Λέσι έχουν διαβιβαστεί και στην Ιντερπόλ, που τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα της με τους καταζητούμενους. Η Αστυνομία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τις Αρχές της Αλβανίας και της Ιταλίας, όπου έζησε πριν έρθει στη χώρα μας ο 34χρονος συζυγοκτόνος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα