Στο τέταρτο «σκαλί» της Ευρώπης η Εθνική Πόλο

Ο στόχος δεν επετεύχθη για την Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών! Η «γαλανόλευκη» δεν κατάφερε στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου να κερδίσει ένα μετάλλιο.

Ηττήθηκε στον μικρό τελικό με 13-10 από τους Ούγγρους, έμεινε στην 4η θέση, όμως ο προπονητής της, Θοδωρής Βλάχος, έδωσε το σύνθημα για το μεγάλο ραντεβού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. «Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, εμείς δεν ανταποκριθήκαμε ποτέ στις απαιτήσεις του αγώνα, η Ουγγαρία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς.

»Γενικά, όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και την προσπάθεια που κατέβαλαν για να είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον και αυτό κοιτάζουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του κορυφαίου παίκτη της Εθνικής κόντρα στην Ουγγαρία, Αγγελου Βλαχόπουλου.

«Εχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ώστε να κάνουμε κάτι καλό στο Ρίο. Αυτή η ομάδα δίνει την ψυχή της σε κάθε παιχνίδι, για να φέρει διακρίσεις στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά. Η Εθνική δεν ήταν καλή στον μικρό τελικό. Είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα, δεχόμενη 13 τέρματα, ενώ, ταυτόχρονα, οι Ούγγροι εγκλώβισαν τα επιθετικά μας ατού.

Η Ελλάδα είχε 6/13 στον «παίκτη παραπάνω», ενώ ήταν κακή και από την περιφέρεια, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την αντίπαλό της, που βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 8-4 και στο τέλος του 3ου οκτάλεπτου με 10-5.

Τα γκολ της Εθνικής: Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Αφρουδάκης (2), Μουρίκης (2), Βλαχόπουλος (4).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα