Η λυκοφιλία της Ευρώπης

Η ΑΠΟΨΗ που τείνει να εμπεδωθεί στους Ελληνες, έπειτα από την εξαετή περιπέτεια της μνημονιακής προδοσίας, είναι ότι στην Ευρώπη δεν έχουμε συμμάχους. Σε όλα τα ζητήματα, από το Σκοπιανό μέχρι το Αιγαίο και από την οικονομία μέχρι το Προσφυγικό, οι Ευρωπαίοι βρίσκονται απέναντι από τη χώρα μας και οι αξιώσεις τους είναι από προσβλητικές και απαράδεκτες έως επικίνδυνες και απειλητικές για την ίδια μας την ύπαρξη! Η «κυριακάτικη δημοκρατία» φώτισε αρκετά από τα κομμάτια του δύσμορφου ευρωπαϊκού παζλ.

ΑΠΟ τη μία, υπάρχει το σχέδιο Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος, που, όπως έγραψε η εφημερίδα μας, «θα μονιμοποιεί ένα καθεστώς άμεσης (και αυτόματης) επιτροπείας της χώρας μας εις το διηνεκές […]

Η ΝΕΑ ορολογία που χρησιμοποιείται αναφέρει τον όρο “επαναπρογραμματισμός” (rescheduling) του χρέους […]

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι το χρονικό εύρος θα εκτείνεται σε αρκετές δεκαετίες, αν υπολογιστεί και η δέσμευση που έχει αναλάβει από το πρώτο Μνημόνιο η Ελλάδα (ότι θα βρίσκεται υπό έλεγχο έως ότου αποπληρώσει τουλάχιστον το 75% του χρέους της), αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι η ομηρία αυτή μπορεί να φθάσει έως τον επόμενο αιώνα».

ΚΑΙ ενώ οι πιστωτές, με μπροστάρηδες τους Γερμανούς, απεργάζονται την υποδούλωση της πατρίδας μας για πολλές δεκαετίες, στην Ε.Ε. έχει σχηματιστεί ομάδα κρατών που έχει αναλάβει όλη τη… βρόμικη δουλειά της ανθελληνικής πολιτικής και της μετατροπής της πατρίδας μας σε χαλιφάτο και αποθήκη ψυχών. Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκάλυψε τη δράση και τις κινήσεις της περιβόητης «ομάδας Βίσεγκραντ».

ΑΥΤΗ η ομάδα δεν είναι τίποτε άλλο από την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία και την Πολωνία, που «συνωμοτούν με στόχο να περάσουν στις Βρυξέλλες τις σκληρές γραμμές τους και να δεχθεί η χώρα είτε να γίνει “αποθήκη ψυχών” είτε να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ενωση».

ΦΥΣΙΚΑ, αυτό το χάλι δεν γίνεται να διαιωνιστεί. Οι Ελληνες δεν μπορούν να δεχτούν τόσο πολλές προσβολές και τέτοια εχθρότητα, δίχως να αντιδράσουν δεόντως…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα