ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στις πλάτες των μεταναστών και της πατρίδας μας πρέπει να σταματήσει

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζει να παίζεται στο Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό, στη «σκηνή της Ελλάδας», με μεγάλο πρωταγωνιστή την Τουρκία, κομπάρσους τις χώρες-μέλη της Ε.Ε. και της Ζώνης Σένγκεν και μεγάλο θύμα, εκτός από τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Η Τουρκία, το πιο αιμοσταγές κράτος της οικουμένης, ακόμη και από τη Γερμανία, αφού οι ηγέτες του Βερολίνου είχαν το θάρρος και την ευφυΐα να ζητήσουν συγγνώμη από τα θύματα του ναζισμού, από τη μια αρνείται πεισματικά να παραδεχθεί τα εγκλήματα που έκανε ως κράτος και να ζητήσει συγγνώμη για τη Γενοκτονία από Ελληνες, Αρμενίους και Ασσυρίους και, από την άλλη, συνεχίζει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εφαρμόζοντας πολιτική εθνοκάθαρσης στους Κούρδους, υποστηρίζοντας ταυτοχρόνως τους τζιχαντιστές του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Νόσρα – Αλ Κάιντα στη Συρία.

Το χειρότερο, όμως, έγκλημα που διαπράττει είναι αυτό της διοχέτευσης εκατοντάδων χιλιάδων έως σήμερα, εκατομμυρίων αύριο, προσφύγων και λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και εκείθεν στις χώρες της Ε.Ε.
Δεν υπάρχει υπηρεσία του τουρκικού κράτους που να μην εμπλέκεται στο βρόμικο αυτό παιχνίδι της διακίνησης ανθρώπινων ψυχών, ένα έργο που εξ αντικειμένου διευκολύνεται από την κυβέρνηση των Αθηνών, που έχει δύο χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι ότι έχει πέσει θύμα των ιδεοληψιών της και το δεύτερο η χαρακτηριστική ανικανότητα του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών να διαχειριστούν με αποτελεσματικότητα το θέμα αυτό, το οποίο υπάρχει κίνδυνος να πλήξει την πατρίδα και να πάρει τη μορφή εθνικής καταστροφής εντός του 2016 αν δεν ληφθούν μέτρα.
Και όταν λέμε μέτρα, εννοούμε και στην Τουρκία και στην Ελλάδα.

Οσον αφορά την Ελλάδα, αν δεν αρχίσει το Λιμενικό Σώμα, σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό, τον Στρατό Ξηράς και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες και τη συνεπικουρία της Frontex, να εντοπίζει στις τουρκικές ακτές τα κύματα των επίδοξων εισβολέων, να ενημερώνει έγκαιρα την έδρα της Frontex και τις Βρυξέλλες προτού καν επιβιβαστούν στις βάρκες και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, με τη σειρά τους, να επιβάλλουν στις τουρκικές Αρχές την απαγόρευση του απόπλου, το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται.
Αφού ληφθούν αυτά τα μέτρα από πλευράς Ελλάδας και Ε.Ε., στη συνέχεια το βάρος πρέπει να πέσει στην Τουρκία. Μόνον όταν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί αρχίσουν να ενημερώνουν έγκαιρα τις τουρκικές Αρχές για τα κύματα των προσφύγων και λαθρομεταναστών που προετοιμάζονται να επιβιβαστούν στις βάρκες, μόνο τότε η Τουρκία θα ξεσκεπαστεί και θα αναγκαστεί να λάβει περιοριστικά μέτρα και να αντιμετωπίσει το φαινόμενο.

Τα hot spots στα νησιά του Αιγαίου δεν είναι μέσο αντιμετώπισης του φαινομένου, αλλά μέσο προάσπισης των συμφερόντων των χωρών της Ε.Ε. και καταστροφής της Ελλάδας. Γιατί όταν οι πρόσφυγες και οι επίδοξοι λαθρομετανάστες γνωρίζουν ότι υπάρχουν κέντρα καταγραφής στα νησιά, το μόνο που μένει είναι να βάλουμε και ντουντούκες να τους καλούμε να έλθουν στην Ελλάδα.

Τέλος, για να κατεβάσουμε επιτέλους τη μάσκα και το προσωπείο της Τουρκίας, αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με ασφαλέστατες διπλωματικές πληροφορίες, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ ζήτησε από την Ιορδανία, τον Λίβανο και την Τουρκία να προετοιμάσουν καταλόγους Σύρων προσφύγων, για να τους μεταφέρει η συγκεκριμένη χώρα με αεροπλάνα και να τους χορηγήσει πολιτικό άσυλο. Ζήτησε 30.000 άτομα από κάθε προαναφερθείσα χώρα. Ο Λίβανος και η Ιορδανία έδωσαν καταλόγους και η διαδικασία μεταφοράς έχει ήδη αρχίσει. Η Τουρκία δεν έδωσε, αρνείται να δώσει, γιατί χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες ως όπλο εναντίον της Ε.Ε. και, δυστυχώς, εναντίον της απαξιωμένης πατρίδας μας.
Επιτέλους, το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στις πλάτες των προσφύγων, των λαθρομεταναστών και της πατρίδας μας, από την Τουρκία αλλά και από την Ε.Ε., πρέπει να σταματήσει. Είναι ώρα να πέσουν οι μάσκες.

Σάββας Καλεντερίδης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα