Εριξε «κανονιά» στο 95′

Επιμέλεια 
Γιώργος Αδαμόπουλος

Η «Σταχτοπούτα» της Πρέμιερ Λιγκ Λέστερ επιχείρησε να κάνει… παρέλαση τίτλου στο Λονδίνο, όμως η Αρσεναλ την ανάγκασε στις καθυστερήσεις να παραπατήσει. Οι «κανονιέρηδες» επιβλήθηκαν 2-1 της πρωτοπόρου (53 β.) Λέστερ με γκολ του Ντάνι Ουέλμπεκ στο 95′ και την πλησίασαν στους 2 β., δίνοντας νέα διάσταση στη μάχη του τίτλου! Οι «μπλε» είχαν προηγηθεί στο 45′ με αμφισβητούμενο πέναλτι του Βάρντι (πρώτος σκόρερ με 19 γκολ), όμως οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Σίμπσον στο 54′ και ισοφάρισαν με τον Ουόλκοτ στο 70′, κερδίζοντας στο φινάλε με τον Ουέλμπεκ να σκοράρει στο φετινό ντεμπούτο του, καθώς ήταν εκτός λόγω του περσινού σοβαρού τραυματισμού του. Λίγο αργότερα, η Λίβερπουλ (8η – 38 β.) διέσυρε εκτός έδρας με 6-0 την ουραγό (16 β.) Αστον Βίλα, με τον Ορίγκι να σκοράρει το τέταρτο γκολ και να δέχεται φιλί στο… στόμα από οπαδό!!! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5η – 41 β.) ηττήθηκε προχθές με 2-1 στη Σάντερλαντ και ο κόουτς Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχθηκε ότι «στο Τσαμπιονς Λιγκ μπορούμε να βγούμε μόνο μέσω κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ»…

• ΙΤΑΛΙΑ: Με γκολ του Τζάτζα στο 88′ η Γιουβέντους πέτυχε τη 15η συνεχόμενη νίκη της και, επικρατώντας 1-0 της Νάπολι, την προσπέρασε στην κορυφή του Καμπιονάτο με 57 β., έναντι 56 των «παρτενοπέι», φτάνοντας για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη θέση!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα