«Θρυλική» κατάκτηση του Λιγκ Καπ βόλεϊ!

«Θρυλική» ανατροπή! Ο Ολυμπιακός, παρότι έχανε με 2-0 σετ και 14-10 στο τάι μπρέικ, νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ και κατέκτησε το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στον σαββατιάτικο τελικό που έγινε στη Σύρο. Μεγάλος πρωταγωνιστής και MVP του τουρνουά, ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Σουλτανόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Παρά το 2-0 ο προπονητής μας το πίστευε, μας το πέρασε και είπαμε ότι απλώς χρειάζεται να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να γυρίσει ο αγώνας. Είμαστε χαρούμενοι, είναι μία πολύ καλή αρχή. Εχουμε αδειάσει από δυνάμεις. Δεν το περίμενα το βραβείο του MVP, είναι μεγάλη τιμή». Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος των Πειραιωτών στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», ενώ ο Μενέλαος Κοκκινάκης είναι ο μοναδικός αθλητής που έχει τρεις τίτλους στη διοργάνωση.

ΠΟΛΟ: Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήρε με 12-6 το (εκτός έδρας) ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη για τη 12η αγωνιστική και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα