Tα μυστικά ραντεβού με τους ψευτομουφτήδες !

Ο ΥΠ.ΕΞ της Τουρκίας Μεβ. Τσαβούσογλου συνάντησε στην Αθήνα τους λύκους της Θράκης

Ρεπορτάζ
Αριστείδης Μάτιος

Ιδού οι συνομιλητές της Ελλάδας και της Ευρώπης για το Προσφυγικό! Ο ανθέλληνας υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, την περασμένη Παρασκευή 4 Μαρτίου κι ενώ βρισκόταν στην Αθήνα για συνομιλίες με τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, συναντήθηκε στην τουρκική πρεσβεία με τους δύο ψευδομουφτήδες Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και τον πρόξενο Κομοτηνής της Τουρκίας Αλή Ριζά Ακιντζί.

Σύμφωνα με πηγές της «δημοκρατίας» και όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και πίσω από κλειστές πόρτες, προκειμένου να παραμείνει άγνωστο το αντικείμενο των συνομιλιών. Εξάλλου, όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν η «δημοκρατία», ο Τσαβούσογλου αποτελεί έναν από τους κεντρικούς «παίκτες» στα υψηλά κλιμάκια της Τουρκίας, ο οποίος συνδράμει σημαντικά στο ανθελληνικό υπόγειο «σκάκι» που έχει στηθεί, με σκοπό τον ακρωτηριασμό της χώρας μας.

Μάλιστα, ο Τσαβούσογλου, σε επίσκεψή του στη Θράκη στις 12 Δεκεμβρίου του 2012, είχε φροντίσει με τον πύρινο λόγο του από το βήμα της Ενωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής να δείξει τις προθέσεις και το σκεπτικό του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

«Ομογενείς μας»

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μας από την Ελλάδα είναι να αποδώσει τα δικαιώματα των ομογενών μας της τουρκομουσουλμανικής μειονότητας που διαβιούν στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θράκη. Οταν κάποιος λέει “εγώ είμαι Τούρκος”, δεν μπορεί να του λέτε “όχι δεν είσαι Τούρκος”» είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας υποσχέθηκε να επισκεφτεί μέχρι το τέλος του έτους τη Θράκη, προκειμένου να ανεβάσει το… ηθικό των πρακτόρων της ημισελήνου, αλλά κι επειδή επιθυμεί σειρά επαφών, στο πλαίσιο της προσπάθειας των τουρκικών επιχειρήσεων- κολοσσών να «πατήσουν πόδι» στην παραγωγή της Θράκης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα