Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΗ

Λίγοι αντιλαμβάνονται τον μεγάλο κίνδυνο που κρύβεται πίσω από αυτά που συμβαίνουν εσχάτως στη νεοοθωμανία

Τη στιγμή που η Ευρώπη σχεδόν παράλυτη κακοποιείται από το δίδυμο Ερντογάν – Νταβούτογλου, με αιχμή του δόρατος το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό και όχημα την τραγικά ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ., τη φορά αυτή ήταν η σειρά των ΗΠΑ να γευθούν την τουρκική βαρβαρότητα και μάλιστα μέσα στην ίδια την Ουάσινγκτον. Η ομάδα ασφαλείας του Τούρκου προέδρου, ο οποίος βρέθηκε στην Ουάσινγκτον για να συμμετάσχει στη Διεθνή Σύνοδο για την Πυρηνική Ασφάλεια, μαζί με Τούρκους παρακρατικούς που δρουν στις ΗΠΑ επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τα εγκλήματα που έκανε η Τουρκία στο παρελθόν, τα οποία δυστυχώς συνεχίζει να πράττει, γιατί παντού υπάρχουν Φίληδες που τους διευκολύνουν με τις δηλώσεις τους.

Εκτός από τους δημοσιογράφους που προπηλακίστηκαν από τους άνδρες ασφαλείας του Ερντογάν και από παρακρατικούς, ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν Αρμένιοι, Κούρδοι, Ελλαδίτες, Κύπριοι, Κούρδοι Γεζίντι, οργανώσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων, ακόμη και Τούρκοι δημοκράτες από διάφορες αντιπολιτευόμενες τουρκικές πολιτικές παρατάξεις.

Οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό, φώναζαν για τη συνεχή άρνηση της Τουρκίας σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων, για την καταστολή της κουρδικής κοινότητας της χώρας και για την υποστήριξη των δυνάμεων ISIS στη Συρία. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, με τη σειρά τους, δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας αλλά και την έλλειψη σεβασμού προς τις ΗΠΑ, οργάνωσαν αντισυγκέντρωση για να στηρίξουν τον Τούρκο μεταμοντέρνο δικτάτορα. Τουλάχιστον ένας Τούρκος δημοσιογράφος απωθήθηκε και ένας άλλος ξυλοκοπήθηκε από την ομάδα ασφαλείας του Ερντογάν και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας της Ουάσινγκτον για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η θρασύτητα των ανδρών της ασφάλειας του Ερντογάν, που δεν επέτρεψαν σε πολίτες μιας άλλης χώρας να διαμαρτυρηθούν, κάνοντας χρήση των δικαιωμάτων τους, είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία.

Το επικίνδυνο δίδυμο, για τους λαούς της Τουρκίας αλλά και των γειτονικών χωρών, Ερντογάν – Νταβούτογλου εφαρμόζει το εξής δόγμα:
Ολες οι εθνικές και θρησκευτικές ομάδες που ζουν στην Τουρκία είναι υποχρεωμένες να δεχτούν εσαεί τη διακυβέρνησή τους από τη σουνιτική πλειονότητα, η οποία σταδιακά θα διεκδικήσει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τους απανταχού μουσουλμάνους, άρα το νέο πραγματικό χαλιφάτο. Το τζαμί των 100.000.000 δολαρίων στην Ουάσινγκτον που εγκαινιάζει ο Ερντογάν δεν έγινε τυχαία.
Επειδή η διοίκηση Ερντογάν έχει αυτά τα «ιερά» χαρακτηριστικά του σουνιτικού Ισλάμ, όποιος διαμαρτύρεται εναντίον της, στην ουσία στρέφεται εναντίον των ιερών και των οσίων, άρα η διοίκηση έχει το δικαίωμα να καταστέλλει και να δικάζει όσους παραβιάζουν αυτήν την αρχή, εντός και εκτός Τουρκίας.

Η σουνιτική διοίκηση της Τουρκίας αρνείται τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, όπως οι γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων, και όποιοι υπερασπίζονται κάτι τέτοιο, είναι εχθροί του νέου, υπό εκκόλαψη, χαλιφάτου.
Αυτό το νέο, υπό εκκόλαψη, χαλιφάτο στην κυριολεξία θα λιώνει το κεφάλι όποιου αντιστέκεται στα συμφέροντα της νεοοθωμανίας, όπως ακριβώς γίνεται από τον περασμένο Ιούλιο έως σήμερα στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός υποστηρικτή των δικαιωμάτων των προσφύγων και των μεταναστών, για παράδειγμα.

Αυτά συμβαίνουν σε γενικές γραμμές στη νεοοθωμανία και δυστυχώς είναι λίγοι στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα που αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που συνιστά αυτό το νέο μόρφωμα που είναι σε εξέλιξη στη γειτονική χώρα.
Το τραγικό για την πατρίδα μας είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ. είναι εξ αντικειμένου από τους βασικούς υποστηρικτές των σχεδίων του υπό διαμόρφωση αυτού νέου χαλιφάτου.

Από τη μια η πολιτική των ανοικτών συνόρων, που καθιστά σταδιακά την Ευρώπη και την Ελλάδα αιχμάλωτη των μουσουλμάνων προσφύγων και μεταναστών, των οποίων τα δικαιώματα θα υπερασπίζεται και θα προστατεύει η νεοοθωμανία, και από την άλλη η πολιτική της κυβέρνησης, που στην ουσία είναι μια κυβέρνηση υπονομευτών και αρνητών της γενοκτονίας, αφού έχει στις τάξεις της τον αρνητή Φίλη, αποτελούν στοιχεία που προοιωνίζονται ένα δυσοίωνο μέλλον για την πατρίδα μας.

Οσο για τις δηλώσεις Τσίπρα και Καμμένου για τη γενοκτονία, αυτές, και όποιες άλλες πράξεις, είναι ο ορισμός της δειλίας και της υποκρισίας, αφού με αυτές πολύ απλά θέλουν να ρίξουν ένα ξεροκόμματο για να γλείφουν οι αφελείς Πόντιοι, και από την άλλη να στηρίζουν και να ανέχονται έναν αρνητή στην κυβέρνηση. Και η πίτα του Φίλη σωστή και ο Πόντιος χορτάτος. Εύγε…

Σάββας Καλεντερίδης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα