Και κλάμα ο Λεβέντης στη Βουλή!

Δάκρυα για την πατρίδα, που αγαπά και πονά, αλλά τη βλέπει να υποφέρει, έχυσε χθες ο Βασίλης Λεβέντης σε ένα ξέσπασμα από τα… παλιά. Για να ξεπεράσει, πάντως, τη συναισθηματική φόρτιση, επανέφερε το αίτημα-καραμέλα για οικουμενική κυβέρνηση, αφού διέβλεψε πρόωρες εκλογές μεταξύ Σεπτεμβρίου – Ιανουαρίου καθότι, όπως είπε, ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα.

Ο κ. Λεβέντης συγκινήθηκε όταν μίλησε για τις μάχες που έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει για τον ελληνικό λαό αλλά και για την αγάπη που ο λαός τού δείχνει καθημερινά. «Ο λόγος που με αγαπάει ο κόσμος είναι γιατί βλέπει ότι αγωνίζομαι για ενότητα και πονάω» είπε ο επικεφαλής της Ενωσης Κεντρώων και βούρκωσε.

Τη στιγμή εκείνη σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και όσα μέλη του κόμματός του βρίσκονταν στην αίθουσα τον χειροκρότησαν. «Πονάω αυτή τη χώρα. Αυτό το αποδεικνύει και η ζωή μου, γιατί στα 35 χρόνια που ασχολούμαι στην πολιτική μού είχαν προσφερθεί θέσεις από το ΠΑΣΟΚ στο Επικρατείας αλλά και στη Ν.Δ., αλλά μέσα σε διεφθαρμένα συγκροτήματα δεν άντεχα» είπε χαρακτηριστικά. Προφανώς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπήκε στη Βουλή!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα