Δολοφονία αδιανόητης αγριότητας

Το κτήνος βίαζε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου ενώ αυτή ψυχορραγούσε! 

Με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την αγνοούμενη -από τις 21 Απριλίου- Ελευθερία Αγραφιώτου. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι και, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έπεσε θύμα δολοφονίας εξαιρετικής αγριότητας και όπως όλα δείχνουν πιθανότατα και βιασμού τη στιγμή που ψυχορραγούσε.

Στο πόρισμα του ιατροδικαστή, Γιώργου Ντιλέρνια, τονίζεται ότι το θύμα έφερε κάταγμα (μήκους 22 εκατοστών!) στο αριστερό μέρος του τριχωτού της κεφαλής, το οποίο προκλήθηκε από τα χτυπήματα στα σκαλιά την ώρα που ο δολοφόνος την έσερνε προς το τρίτο υπόγειο. Η Ελευθερία Αγριαφώτου είχε υποστεί και άλλα κατάγματα στους κροτάφους, τα οποία είχαν προκληθεί από το αρχικό χτύπημα στον τοίχο που της κατάφερε ο δολοφόνος, προκειμένου να την αναισθητοποιήσει. Ακόμη, διαπιστώθηκαν κατάγματα στη δεξιά κλείδα, στον θώρακα και στα πλευρά, ως αποτέλεσμα της πτώσης από μεγάλο ύψος.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ακολούθησαν βήμα βήμα τη διαδρομή, από το σημείο όπου η Ελευθερία Αγραφιώτου στάθμευσε το αυτοκίνητό της μέχρι την πόρτα που οδηγεί στο τρίτο υπόγειο του τρόμου. Οπως όλα δείχνουν, ο φονιάς αιφνιδίασε τη γυναίκα και κοπάνησε με τρομακτική δύναμη το κεφάλι της στον τοίχο – όπως επιβεβαιώνεται και από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο (φωτό).

«Σαν τσουβάλι»

Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί και το πόρισμα του ιατροδικαστή συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι το θύμα, όσο είχε τις αισθήσεις του, προσπαθούσε αγωνιωδώς να διαφύγει, όμως ο δράστης τής κατάφερνε νέα, πιο σκληρά χτυπήματα, ενώ την πέταξε σαν τσουβάλι από μεγάλο ύψος στη βάση της σκάλας. Οσον αφορά τα κίνητρα του φονιά, οι έρευνες εστιάζονται στα σενάρια του ερωτικού εγκλήματος, της απόπειρας βιασμού, ακόμη και της στοχοποίησης από οικείο της πρόσωπο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα