«Checkpoint» για τη Δικαιοσύνη

Τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Θέμιδος ερευνά η αποκαλυπτική εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου αύριο στην τηλεόραση του Alpha

Τον φάκελο της κρίσης στον χώρο της Δικαιοσύνης ανοίγει αύριο, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η εκπομπή «Checkpoint Alpha» και η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, με αφορμή όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Θέμιδος. Η εκπομπή ρίχνει φως στις αιτίες της αναστάτωσης που επικρατεί στον ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης, με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα ρεπορτάζ.

Στην εκπομπή μιλούν παράγοντες του χώρου, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα. Μεταξύ αυτών, οι πρώην υπουργοί Δικαιοσύνης Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Φώτης Κουβέλης και Αντώνης Ρουπακιώτης. Οι φιλοξενούμενοι της εκπομπής προσπαθούν να δώσουν απάντηση σε ό,τι αφορά όχι μόνο τα αίτια αλλά και τις συνέπειες αυτής της κρίσης. Παράλληλα προσπαθούν να απαντήσουν στο «καυτό» ερώτημα για τους ανθρώπους που «κρύβονται» πίσω από τις απειλές προς τους Ελληνες δικαστές!

Επίσης η εκπομπή αποκαλύπτει την πρόταση της αντιεισαγγελέως εφετών Παναγιώτας Φάκου για την παραπομπή σε δίκη 110 εμπλεκομένων στην υπόθεση του «παραδικαστικού κυκλώματος υπ’ αριθμόν 2», υπόθεση για την οποία η δικαστική διερεύνησή της μπαίνει στην τελική ευθεία. Το προσεχές διάστημα αναμένεται το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο θα αποφασίζει ποιοι κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο και για ποια αδικήματα. Στο πλαίσιο της εκπομπής, αποκαλύπτεται για ποιους κατηγορουμένους ζητάει η αντεισαγγελέας εφετών την παραπομπή τους σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας και για ποιο λόγο. Ακόμα, αποκλειστική, αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Checkpoint Αlpha» δίνει ο άνθρωπος που κατήγγειλε την υπόθεση.

Εξάλλου, η εκπομπή αποκαλύπτει ακόμη ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη δικογραφία των δημοσιογράφων – εκβιαστών. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα δοθεί απάντηση στα ερωτήματα που αφορούν την ταυτότητα ανώτερης κρατικής υπαλλήλου που είχε επιχειρηματική σχέση με το κύκλωμα, ενώ θα αποκαλυφθεί τι συζητούσε η πρώην γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου με τον κατηγορούμενο στην υπόθεση, δημοσιογράφο Τάκη Μουσσά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα