Καραγκούνης εν Μονακώ

Στο φημισμένο «Columbus Hotel» στο κοσμικό Μόντε Κάρλο εθεάθη ο Κώστας Καραγκούνης (φωτό) να απολαμβάνει το πρωινό του και να κάνει τηλεφωνικές προβλέψεις για τη μακροημέρευση ή μη της κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο εξ Αγρινίου ορμώμενος βουλευτής βρέθηκε στο Πριγκιπάτο παραμονές του Grand Prix, όπου σύσσωμο το διεθνές τζετ σετ δίνει ετησίως και με συνέπεια δυναμικό «παρών».

Ομως δεν… πρόκανε να απολαύσει το περίφημο parade του αγώνα, μια και έφυγε την Τετάρτη το απόγευμα πριν από την εκκίνηση του φημισμένου αγώνα. Εξ όσων γνωρίζουμε δεν υπήρχε κάποια επίσημη αποστολή του ελληνικού (ή άλλου) Κοινοβουλίου στο Πριγκιπάτο, οπότε εικάζεται ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλλον βρέθηκε στα… Γκριμαλδιώτικα για προσωπικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, λόγω των ημερών σύσσωμη η πριγκιπική οικογένεια ήταν στο Μονακό, του Αλβέρτου προεξάρχοντος, και έτοιμη για υψηλές επαφές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα