Ενέδρα στην πρώην σύντροφο

Σοκ στα Γιάννενα! Σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την 37χρονη μητέρα δύο παιδιών και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Ενέδρα θανάτου στην άλλοτε σύντροφο της ζωής του έστησε το Σάββατο στο χωριό Μεταμόρφωση των Ιωαννίνων ένας 37χρονος, ο οποίος, μετά τη δολοφονία της συνομήλικής του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αρχών, η σχέση του 37χρονου ανέργου, από το διπλανό χωριό Ασφάκα, με την επίσης 37χρονη διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών το τελευταίο διάστημα περνούσε κρίση και πρόσφατα είχε παραβιάσει την κατοικία της με επιθετικές διαθέσεις.

Το μεσημέρι της μοιραίας ημέρας το θύμα είχε ήδη δώσει τα παιδιά της στον πρώην σύζυγό της για το Σαββατοκύριακο, όπως προβλέπεται από τους όρους του διαζυγίου, και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της, μόνη. Εκεί, όμως, είχε στήσει καρτέρι με το κυνηγετικό όπλο του ο δράστης. Αρχικά, ο 37χρονος προσπάθησε να μιλήσει με την πρώην αγαπημένη του, όμως τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τη συνάντησή τους και όπως μαρτυρούν οι γείτονες, τέσσερις με πέντε πυροβολισμοί διατάραξαν την ησυχία του χωριού. Ο 37χρονος άνδρας είχε μόλις πυροβολήσει την «αγαπημένη» του στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα, και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι περίοικοι που άκουσαν τις ριπές έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί και όταν αντίκρισαν τους δύο πρώην εραστές ξαπλωμένους μέσα σε μια λίμνη αίματος, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, χωρίς να γνωρίζουν ότι για την 37χρονη ήταν ήδη αργά. Ο δράστης μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα