ΤΣΙΠΡΑΣ NON STOP!

Αλλαξαν τη σήμανση στους δρόμους της Κυψέλης για να περνούν «αέρα» ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του

Ρεπορτάζ
Αγγελος Σκορδάς
Φωτό: Χρήστος Μπόνης

Η «πρώτη φορά Αριστερά» φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει! Μια απίστευτη καταγγελία από τους κατοίκους της Κυψέλης και του Γαλατσίου έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές: ο «μήνας του μέλιτος» της γειτνίασης των Κυψελιωτών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς για χάρη του καταργούνται -και αλλάζουν… «μαγικά» θέση- μέχρι και τα σήματα STOP σε οδούς παρακείμενες στην κατοικία του!

Οπως καταγγέλλουν στη «δημοκρατία» οι περίοικοι, εδώ και περίπου 20 χρόνια στη συμβολή της οδού Πάρνηθος με την οδό Χοπφ, στα όρια Κυψέλης – Γαλατσίου, υπήρχε ένα μεγαλοπρεπέστατο STOP, το οποίο τον τελευταίο μήνα έχει… μετακινηθεί! Συγκεκριμένα, η πινακίδα έχει αφαιρεθεί από την αρχική θέση της επί της οδού Πάρνηθος και έχει τοποθετηθεί στην οδό Χοπφ. Ο λόγος, απλός: προκειμένου να κινείται ανεμπόδιστη η αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού μέχρι την οικία του, επί της οδού Αρμονίας 4Α (η απόσταση από τη διασταύρωση είναι περίπου 300 μέτρα) θυσιάστηκε ένα STOP, που προφανώς μόνο τυχαία δεν είχε τοποθετηθεί στο αρχικό σημείο.

Λεωφορείο

Οπως εξηγούν οι κάτοικοι, αφενός τα οχήματα που κινούνται από τη Χοπφ προς την Πάρνηθος έχουν ανηφορική πορεία, αφετέρου -το σημαντικότερο- από τη Χοπφ διέρχεται αστική συγκοινωνία. Με την αλλαγή αυτή, τα λεωφορεία θα υποχρεούνται να σταματούν στη διασταύρωση, να ελέγχουν αν περνά η πομπή Τσίπρα ή άλλο όχημα και να συνεχίζουν μετά, αφού έχουν ακινητοποιηθεί σε ανηφόρα με περιορισμένη ορατότητα.
Προφανώς, στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα δεν είναι αρκετοί η συνοδεία του, που ανοίγει τον δρόμο, και οι αστυνομικοί της Τροχαίας, που πράττουν… ακριβώς το ίδιο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα