Ενα σπέσιαλ σόου με νικητές

Ο ΑΝΤ1 πάει για την έκπληξη με το «All Star Dancing»

Οι καλύτεροι των καλύτερων στο «All Star Dancing»! Αυτή και αν είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν από τον ΑΝΤ1. Οι νικητές αλλά και οι πιο δημοφιλείς παίκτες από τους πέντε κύκλους του χορευτικού σόου στην Ελλάδα θα συναντηθούν και πάλι στο παρκέ μαζί με τους δασκάλους τους για να διεκδικήσουν το πιο σημαντικό έπαθλο. Οπως και στο εξωτερικό, έτσι και στη χώρα μας όταν το «Dancing with the stars» φτάσει στον έκτο κύκλο του, τότε οι πιο αγαπητοί αλλά και ταλαντούχοι συμμετέχοντες από όλα τα προηγούμενα «Dancing» δίνουν τα ρέστα τους στον χορό, φτάνοντας την παραγωγή στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

To «Dancing with the stars» ξεκίνησε για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 στις 28 Μαρτίου του 2010. Στους πέντε κύκλους του σόου έχουν συμμετάσχει 68 προσωπικότητες. Την πρώτη χρονιά βγήκε νικήτρια η Ερρικα Πρεζεράκου, το 2011 στέφθηκε νικητής ο Αργύρης Αγγέλου, το 2013 πήρε το χρυσό μετάλλιο η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ το 2014 έγινε η μεγάλη έκπληξη και την «κούπα» σήκωσε ο Ησαϊάς Ματιάμπα. Το 2015 η Μορφούλα Ντώνα ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί, καθώς σε κάθε εμφάνισή της οι κινήσεις της μάγευαν την οθόνη και τους τηλεθεατές. Τα τρία πρώτα σόου παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ τον τέταρτο και πέμπτο κύκλο η Δούκισσα Νομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από βασικό στέλεχος του ΑΝΤ1, το «Αll Star Dancing» θα παρουσιάσει η Δούκισσα Νομικού, καθώς το κανάλι την εμπιστεύεται απόλυτα.

Για την κριτική επιτροπή δεν έχουν γίνει ακόμη ιδιαίτερες συζητήσεις, εκτός από τη χορογράφο Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία έχει και συμβουλευτικό ρόλο στο σόου. Τι θα γίνει όμως τη σεζόν 2016-2017; Ηδη ο ΑΝΤ1 έχει κάνει κρούσεις στους νικητές των προηγούμενων κύκλων αλλά και στους Ελεονώρα Μελέτη, Μαίρη Συνατσάκη, Νικολέτα Καρρά, Κλέλια Πανταζή, Ηλία Βρεττό, Ευαγγελία Αραβανή, Ευγενία Μανωλίδου, Λάουρα Νάργες και Τρύφωνα Σαμαρά (πρέπει να συμπληρωθεί μια ομάδα 16 ατόμων) για να αρχίσουν τις πρόβες τους από το καλοκαίρι.

«Είναι πολύ τιμητικό για εμένα που ο ΑΝΤ1 με έχει καλέσει σε συζήτηση για το “All Star Dancing” και με θεωρεί από τους πιο αγαπητούς παίκτες του κοινού. Επειδή είμαι τελειομανής θέλω να ξέρω τι θα κάνω επαγγελματικά τον χειμώνα για να μπορώ να δώσω και τον καλύτερο εαυτό μου στο σόου. Το “Dancing” είναι πολύ απαιτητικό και πρέπει να είσαι σε άριστη φόρμα σωματικά και ψυχολογικά γιατί είναι πολύ κουραστικό. Θα το ήθελα πολύ να αντεπεξέλθω» λέει στη «δημοκρατία» ο Ηλίας Βρεττός και συμπληρώνει ότι το «All Star Dancing» θα τον βρει έπειτα από μια καλοκαιρινή περιοδεία σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και σε όλη την Ελλάδα.

Ντορέττα: «Καταπληκτική ιδέα»

Από τη μεριά της, η νικήτρια του τρίτου κύκλου της χορευτικής παραγωγής Nτορέττα Παπαδημητρίου βρίσκει καταπληκτική ιδέα το «All Star Dancing»: «Μου ακούγεται φοβερά ενδιαφέρουσα πρόταση. Δεν έχω συζητήσει ακόμη κάτι με το κανάλι. Μακάρι να έχουν μπει σε μια τάξη τα τηλεοπτικά και θεατρικά μου σχέδια και να δω αν θα μπορούσα να πάρω μέρος και σε αυτό το σπέσιαλ σόου. Δεν σας κρύβω ότι τα “Καλημερούδια” και γενικότερα η πρωινή ζώνη είναι η προτεραιότητά μου και θα ήθελα να λυθούν τα όποια προβλήματα και να βρεθώ πάλι εκεί» τονίζει η όμορφη ηθοποιός. Και συμπληρώνει: «Πιστεύω ότι έδειξα τον αληθινό εαυτό μου στο πρωινό και αυτό αρκεί σε ένα τέτοιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα».

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα